Hesabım
    True Detective’in Yaratıcısı Nic Pizzolatto’dan 4. Sezon Bombası

    Nic Pizzolatto'nun ‘True Detective'in 4. sezonuyla ilgili yeni bir planı var gibi

    HBO

    True Detective’in yaratıcısı Nic Pizzolatto’nun son açıklamalarına bakılırsa dizinin henüz onaylanmayan 4. sezonu iddialı geliyor.

    Geçtiğimiz günlerde 3. sezon prömiyerini yapan diziyle ilgili Entertainment Weekly’e konuşan Pizzolatto, iddialı açıklamalarda bulundu. Dördüncü sezona devam etmek istemediği sorulduğunda olumlu yanıt veren Pizzolatto, yeni bir hikayeyi ve taptaze karakterleri içeren oldukça çılgın bir fikrinin olduğunu söyledi.

    Konuyla ilgili daha fazla detay vermekten kaçınan ünlü senarist açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bunu söylemek zorundayım. Yeni bir fikrim var ve bu çılgınca. Gerçekten çok çılgın bir fikir. Bu sezondan sonra nereye gidebilirsiniz ki? Aynı anda 35, 45 ve 70 yaşlarında olan bir başkarakterim var ve bu gizem en sonunda, izleyiciyi aldatmadan ve tüm bu karmaşık yapısal elementler üzerinde hile yapmadan gelecekte ilerlemek zorunda. Ancak çılgın bir fikrim var. Sanırım bir süreliğini filtreden geçirmem gerekecek. Başka bir dizi yapmak istiyordum, hatta belki bir film, ancak şu an başka bir fikrim var, evet.”

    3. sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkan True Detective’in başrollerini Mahershala Ali, Stephen DorffCarmen EjogoMamie Gummer ve Scoot McNairy paylaşıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top