Hesabım
    Netflix'in Yerli Dizisi "Uysallar"dan Yeni Fragman

    Diziden, heyecanı artıracak yeni fragman yayınlandı

    Netflix, usta yazar Hakan Günday’ın kaleminden ve ödüllü yönetmen ve oyuncu Onur Saylak’ın gözünden anlatılan sekiz bölümlük disfonksiyonel aile kara komedisi “Uysallar”ın yeni fragmanını yayınladı. Netflix, paylaşım notuna "Uysal ailesine hoş geldin. Bir Günday & Saylak fikri #Uysallar 30 Mart’ta sadece Netflix’te" açıklamasını ekledi. 

    Oyuncu kadrosunda, Öner Erkan (Oktay Uysal), Songül Öden (Nil Uysal), Haluk Bilginer (Berhudar), Uğur Yücel’in (Olcay Uysal) paylaştığı, oyuncu kadrosunda aynı zamanda Umut Yeşildağ (Ege Uysal), Nilay Yeral (Ece Uysal), Bilyana Jovanovska (Sofia), Serkan Altunorak (Suat), İbrahim Selim (Mert), Nezaket Erden’in (Yağmur) yer aldığı dizinin yapımcılığını ise Ay Yapım üstlendi. 

    Uysallar'ın resmi özetine göre; "2020 yılında çarpık kentsel dönüşümlü İstanbul’un keşfedilmemiş sokaklarında ve yükselmeye devam eden plaza, rezidanslarında geçen, üst orta sınıf mimar Oktay Uysal’ın ve onun geniş sayılabilecek ailesinin kim olduğunu sorgulama ve uyanış hikayesidir. Uysal ailesi ideal bir aile gibi gözükebilir, ancak her birinin birbirinden gizlediği ikili hayatları vardır. Aile üyeleri birbirlerinden habersiz, hayal ettikleri hayatları yaşarken, onların trajik, komik ve karanlık yanlarıyla tanışırız."

    Uysallar, arka planda İstanbul’un tanımlanamayan şehir görselliğinde izleyiciye alternatif bir aile hikayesi sunarken aynı zamanda “ben en son ne zaman mutluydum?” diye sordurtacaktır. dizi, 30 Mart tarihinde Netflix Türkiye'de yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top