Hesabım
    The CW'deki 'Supernatural' Prequel Dizisi Başrollerini Buldu

    The CW, yeni Supernatural için başrol oyuncularını duyurdu

    Amy Sussman, Brad Buckman

    The CW, Supernatural devam filmi The Winchesters için iki başrol oyuncusunu açıkladı. Meg Donnelly ve Drake Rodger, Supernatural'ın gelecekteki ebeveynleri Sam ve Dean'i yöneten Mary ve John Winchester olarak oynayacaklar. Uzun süredir devam eden dizide Dean'i oynayan Jensen Ackles, pilot bölümü anlatacak ve baş yapımcı olarak görev yapacak.

    Dean'in bakış açısıyla anlatılan Winchester'lar, John'un Mary ile nasıl tanıştığının ve sadece aşklarını değil tüm dünyayı kurtarmak için her şeyi nasıl ortaya koyduklarının destansı, anlatılmamış aşk hikayesini takip edecek. Donnelly'nin canlandırdığı Mary Campbell, hayatının çoğu için karanlığın güçleriyle savaşan 19 yaşında bir çocuk. Ona yakın birini kaybettikten sonra, babasının ortadan kaybolmasına ve yeni gelen John Winchester'ın gelişi onu yeni bir ekibe liderlik etmeye zorlayana kadar aile işini bırakmayı düşünüyor.

    Samantha Smith ve Jeffrey Dean Morgan, Supernatural'da iki karakter olarak yer aldı. The Winchesters, The CW'nin Supernatural yan serisindeki üçüncü denemesi; Bloodlines (2014'te) ve Wayward Sisters (2017) adlı önceki çalışmalar ilerlemedi. CW, şubat ayı başlarında bir Walker prequeli ve DC Comics draması Gotham Knights ile birlikte bir pilot sipariş verdi. Supernatural ustası Robbie Thompson, The Winchesters'ı yazıyor ve Jensen ve Danneel Ackles ile Chaos Machine aracılığıyla baş yapımcılık yapacak.

    Glen Winter, pilot bölümü yönetecek ve yürütücü yapımcı olacak. Warner Bros. TV ve CBS Studios yapımcılığını üstleniyor. Donnelly, ABC'nin American Housewife dizisinin oyuncularından biriydi ve Disney Channel'ın Zombies film serisinde yıldızdı. Ayrıca, üçüncü sezonu için Disney+'ın High School Musical: The Musical: The Series yapımının bir parçası olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top