Hesabım
    ‘Supernatural’ın Yarım Kalan Sezonunun Yayın Tarihi Belli Oldu

    Final sezonunun kalan bölümleri ekim ayında yayına başlayacak

    "Supernatural", pandemi nedeniyle yarım kalan final sezonunun son yedi bölümü için ekim ayında geri dönecek. The CW, pazartesi günü, 2020-2021 televizyon yayın sezonu için sonbahar prömiyer tarihlerini açıklarken, uzun süredir devam eden dizinin ertelenen bölümlerinden ilkinin 8 Ekim'de saat 20.00'de yayınlanacağını açıkladı.

    Dizinin finali ise 19 Kasım'da saat 21.00'de yayınlanacak ve bir efsane daha yayın hayatını sonlandıracak. "Supernatural: The Long Road Home" başlıklı retrospektif de yine bu tarihlerde yayında olacak. "Supernatural", platformun WB olarak bilindiği zamandan başlayarak, 15 sezon boyunca temel taşı oldu. Son sezonun başlangıçta baharda sona ermesi amaçlanmıştı ancak, COVID-19 salgını, dizinin son bölümler tamamlanmadan önce üretimi askıya almasına zorladı. Şovun son bölümleri için salı günü Vancouver'da çekime yeniden başlanması bekleniyor.

    Yakın zamana kadar, ABD stüdyoları ve British Columbia sendikaları, güvenlik protokolleri üzerinde, özellikle testlerle ilgili anlaşma yapabilme noktasında çıkmaza girmişlerdi ama bu sorun kısa bir süre önce giderildi. Buna rağmen, CW'ye yakın kaynaklar, kameralar çalışmaya başlayana kadar hiçbir şeyin kesin olmadığını söylüyor.

    CW ayrıca DC Universe dizisi “Swamp Thing”in prömiyerinin 6 Ekim'de saat yapılacağını duyurdu. 90 dakikalık özel bir prömiyer programı bölümü destekleyecek. Patrick Dempsey liderliğindeki uluslararası dizi “Devils”, 7 Ekim'de saat yayına girecek. Bir saatlik fantastik dizi "Pandora" nın ikinci sezon galası ise 4 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top