Hesabım
    Charlotte Ritchie, ‘You’nun Dördüncü Sezonunda!

    Netflix'in sevilen suç dizisi dördüncü sezonuyla geri dönüyor

    Charlotte Ritchie, Netflix'teki “You” dizisinin dördüncü sezonunda ana rolü üstleneceğini onayladı. Ritchie, dizinin yıldızı Penn Badgley'in karşısında Kate rolünde yer alacak. Karakter, korkunç derecede akıllı, bağımsız, şüpheli, hiçbir şeyi kaçırmayan biri olarak tanımlanıyor. Arkadaşlarına şiddetle sadık, yabancı herkese ise bir duvar örmüş durumda.

    Kaotik, bohem bekar bir annenin kızı olan Kate, şu anda sürdürdüğü hayatı yaratmak için çok çalıştı. O, işi fırtınalı sanatçıları yönetmek anlamına gelen bir sanat galerisi yönetmeni. Aşırı serveti ve şöhreti, fırsatçıları cezbetme eğiliminde olan tatlı ve güvenilir bir insan olan en iyi arkadaşı Lady Phoebe'yi özellikle korur. Kate "düzenlemeleri" aşka tercih ediyor, bu yüzden eğlenceli ama bencil partici Malcolm'la çıkıyor.

    Malcolm, görünürde hiçbir yolu olmayan Amerikalı bir yabancı olan Joe'yu ayrıcalıklı dünyasına davet ettiğinde, Kate ondan hoşlanmamakla kalmaz, adamla ilgili bir şeylerin göründüğü gibi olmadığından şiddetle şüphelenir. Ritchie, daha önce Netflix dizisi “Feel Good”da Mae Martin'le birlikte rol almıştı. Ayrıca, yakın zamanda aynı adı taşıyan bir CBS dizisine yeniden yapılan BBC komedi dizisi “Ghosts”un yanı sıra hit drama dizisi “Call the Midwife”taki rolüyle biliniyor.

    Son olarak, “Grantchester”ın 7. Sezonunun yanı sıra Timothee Chalamet'in başrol oynadığı “Wonka” filminin çekimlerini tamamladı. Creative Artists Management ve Alan Siegel Entertainment tarafından temsil edilmektedir. “You” dizisinin 3. Sezonu, 2021'de Netflix'te çıkış yaptı. 3. Sezon finalindeki olaylar göz önüne alındığında, Avrupa'da geçeceğine inanılan 4. Sezonun prodüksiyonu geçtiğimiz günlerde başladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top