Hesabım
    Will Smith Skandalı Büyüyor: Netflix, Yeni Filmi Askıya Alabilir

    Smith, yeni film projeleri için neler yapacak?

    Netflix, Will Smith'in rol almak üzere eklendiği, yaklaşmakta olan aksiyon-gerilim filmi “Fast and Loose”un gelişimini yavaşlattı. Proje, Smith'in sahneye çıktığı 2022 Oscar törenini takip eden günlerde yayıncının arka planına taşındı. Smith, Akademi Ödülleri sırasında karısı Jada Pinkett Smith'in görünüşü hakkında bir şaka yaptıktan sonra Chris Rock'a tokat attı. Oscar töreninden bir hafta önce de yönetmen David Leitch'in projeden çekilip Universal için Ryan Gosling filmi “Fall Guy”a geçmeyi seçtiği açıklanmıştı.

    Netflix, yeni yönetmen arayışına girmesinin ardından Oscar'ları takip eden günlerde artık “Fast and Loose”u durdurdu. Netflix'in filmi geliştirmeye geri dönüp dönmeyeceği ve eğer öyleyse, yayıncının proje için yeni bir yıldız arayıp aramayacağı belirsizliğini koruyor. Film çekilirse, hikayesi, bir saldırıdan sonra hafızasını kaybeden bir suçluyu takip edecek. Tijuana'da gizemli bir şekilde uyandıktan sonra, karakter geçmişinin ipuçlarını keşfetmeye zorlanır ve bu da onu, biri zengin bir suç lordu olarak, diğeri gizli bir CIA ajanı olarak iki kimliğe sahip olduğunu öğrenmeye götürür.

    “Fast and Loose”la birlikte, Smith'in Oscar'lardaki patlamasının ardından domino taşı gibi projelerin iptal olacağını görebileceğiz gibi duruyor. Smith'in Apple TV Plus draması “Emancipation” şu anda post prodüksiyon aşamasında ve bazıları tarafından önümüzdeki yıl için potansiyel bir ödül adayı olarak görülüyordu. Gerilim filminde Smith, Louisiana'da Birlik Ordusuna katılan kaçak bir köle olarak rol alıyor. Filmin 2022'de vizyona girmesi planlanıyor ancak, Apple henüz resmi bir tarih açıklamadı. “Fast and Loose” haberi, cuma günü Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa eden Smith'in hemen ardından geldi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top