Hesabım
    Josh Brolin'li Western ‘Outer Range’den Yeni Fragman

    Brolin, gerilimli anlar yaşayan bir çiftlik sahibini oynuyor.

    Outer Range” bu dünyanın dışında olabilir! Prime Video dizisi 15 Nisan'da başlıyor ve Josh Brolin'i Wyoming vahşi doğasında çiftçi bir ailenin reisi olan Royal Abbott olarak karşımıza çıkarıyor. Royal, ailesiyle birlikte "hayalindeki hayatı" hakkında derin derin düşünürken, gizemli serseri Autumn (Imogen Poots), Abbott çiftliğiyle olan ruhsal bağlantısının ardındaki gerçek anlamı keşfetmeye geliyor ve işler karışıyor. Yine de Abbott'ların sahasında bir düden oluşur ve akıldan çıkmayan bir sembol aileyi rahatsız eder. Şimdi, inançlarını paranormal deneyimler arasında test etmeye zorlar.

    Western dizisinin hikayesi Brian Watkins tarafından yaratıldı ve baş yapımcılığı Brolin, Watkins, Brad Pitt'in Plan B Entertainment şirketi, Zev Borow, Heather Rae ve Amazon Studios tarafından yapıldı. Dizi, Prime Video'nun Plan B ile yaptığı ilk bakış anlaşmasının bir parçası. Ekip, en son yayıncı için Barry Jenkins'in genişleyen ve eleştirel olarak saygı gören Colson Whitehead uyarlaması “The Underground Railroad”u üretti.

    “Outer Range”de ayrıca Lili Taylor, Tamara Podemski, Tom Pelphrey, Lewis Pullman, Noah Reid, Shaun Sipos, Isabel Arraiza, Olive Abercrombie ve Will Patton yer alıyor. Dizi, Brolin'in “Mister Sterling”deki rolünden bu yana yaklaşık 20 yıl sonra, televizyona başrol oyuncusu olarak dönüşünü işaret ediyor. Prime Video serisi aynı zamanda Brolin'in Coen Brothers'ın "No Country for Old Men" filminin ardından Western türüne dönüşünü de müjdeliyor. 

    Brolin, “Anladığım, benim için büyüleyici olan, kişisel bir bağlantım olan bir tür. Çok ciddi bir türün enteresan bir tonla melezlendiğini gördüğümde, gerçekten heyecanlanıyorum. Outer Range”in şimdiye kadar yaptığım en zor şey olduğunu söylemeliyim. Bu tür şeylerden hoşlanıyorsanız, bu cennettir. Ve benim için cennetti.” dedi. Brolin, en son yönetmen Denis Villeneuve'ün bir başka iddialı bilim-kurgu filmi olan “Dune”da rol aldı. “Outer Range” 15 Nisan'da Prime Video'da gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top