Hesabım
    HBO Max, İki "Sherlock Holmes" Dizisi Üzerinde Çalışıyor

    Sherlock Holmes evreni, iki yeni diziyle genişleyecek

    Variety'nin haberine göre, "Sherlock Holmes" film evreni TV'ye doğru genişliyor. HBO Max, şu anda filmlere bağlı iki şovda erken geliştirme aşamasında. Potansiyel şovlar, Robert Downey Jr.'ın usta dedektif, Jude Law'ın Dr. John Watson olarak yer aldığı ve Sir Arthur Conan Doyle'un kitaplarından esinlenerek oynadığı 2009 yapımı “Sherlock Holmes” ve 2011 yapımı “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” dünyasında geçecek.

    Kaynaklara göre, iki dizinin her biri “Sherlock Holmes 3”te tanıtılacak yeni bir karaktere odaklanacak. Downey Jr. ve Susan Downey, Team Downey'den Amanda Burrell ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Wigram Productions'tan Lionel Wigram da Warner Bros. Television yapımcılığında yürütücü yapımcılık yapacak. HBO Max ve Warner Bros. Television temsilcileri şimdilik resmi duyuruyu yapmadı.

    Downey'ler ilk olarak 2020'de "Sherlock Holmes" yan gösterileri yaratmayı tartıştı, ancak, projelerin odaklanacağı karakterler hakkında hiçbir ayrıntı ortaya çıkmadı. “Sherlock Holmes”, Warner Bros. için büyük bir hit olduğunu kanıtladı ve film, 90 milyon dolarlık bir bütçeye karşı dünya çapında 524 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. “A Game of Shadows”, iki yıl sonra dünya çapında 543 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Üçüncü filmin aslında Aralık 2020'de vizyona girmesi planlanmıştı ama iki kez ertelendi.

    HBO Max, bir süredir Warner Bros. film serilerine bağlanan yeni diziler oluşturuyor. En son, yayıncının şu anda “Welcome to Derry” başlıklı bir “IT” prequel dizisi üzerinde çalıştığı bildirildi. Colin Farrell, daha sonra, yayıncı için bir mini dizide “The Batman”deki The Penguin rolünü yeniden canlandırmaya hazırlanıyor. Diğer film temelli projelerin yanı sıra, eserlerde “Dune” karakteri Bene Gesserit hakkında da bir dizi yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top