Hesabım
    Better Call Saul Yıldızı Bob Odenkirk'ten Bir AMC Projesi Daha!

    Dizi, kara komedi türünde bir hikayeye sahip

    Bob Odenkirk şimdiden yeni bir AMC şovu hazırlamış olabilir. Variety'nin haberine göre, “Better Call Saul” yıldızı, şu anda AMC'de geliştirme aşamasında olan yeni bir dramatik diziye liderlik etmek için kadroya eklendi. Richard Russo'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizinin adı "Straight Man" olarak belirlendi. Dizide, Railton Koleji'nde geçen bir orta yaş krizi hikayesi anlatılıyor ve Pennsylvania pas kuşağındaki, az finanse edilen bir üniversitenin İngilizce bölümünün başkanı William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk) tarafından, birinci ağızdan anlatılıyor.

    Aaron Zelman ve Paul Lieberstein, romanı beyazperdeye uyarlayacak ve dizinin baş yapımcıları olacaklar. Odenkirk, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık yapacak. Peter Farrelly, yönetmenlik ve yönetici yapımcılık görevini üstleniyor. Russo, Naomi Odenkirk ve Marc Provissiero da baş yapımcı olacak. TriStar TV ve Gran Via, stüdyo olarak hizmet verecek. Gösteriye yeşil ışık yakılması durumunda, 2023'te ilk kez sahnelenecek.

    Odenkirk, AMC grubuna ilk olarak, dizinin ikinci sezonunda “Breaking Bad”e reklam avukatı Saul Goodman'ı oynamaya başlayarak girdi. 2015 yılında “Better Call Saul” adlı prequel dizisinde rol almaya başladı. İkinci gösteri, ilk yarısı 18 Nisan'da AMC'de başlayacak olan altıncı sezonuyla sona erecek. İkinci yarı ise 11 Temmuz'da başlayacak.

    Odenkirk, “Paul, Aaron ve Richard'ın mükemmel, eğlenceli romanına bakışını sevdim. Bir kez daha AMC ile karakter derinliği ve hassasiyete odaklanan bir proje olacak. Bu ortam (akademi), hepimizin yaptığı konuşmalarla çok ilgili görünüyor. Romandaki insanlık ve mizah tonuna ilgi duyuyorum ve bu rolü oynamak için sabırsızlanıyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top