Hesabım
    "Ted" Dizisi Oyuncu Kadrosunu Tamamladı

    Ayı Teddy, bu kez TV projesi olarak geliyor!

    Seth MacFarlane'in Peacock'taki “Ted” dizisi uyarlaması şekilleniyor. Komedi dizisine üç yeni oyuncu eklenmenin yanı sıra ortak showrunner dahil edildiği de öğrenildi. İlk olarak, MacFarlane'in iki "Ted" filminde oynadığı ağzı bozuk, esrar içen oyuncak ayı Ted'i yeniden seslendireceği biliniyor. Bu durum, diziyi yaratmaya ve yönetici yapımcı, yönetmen ve ortak showrunner olarak hizmet vermeye ek olarak gelecek.

    Giorgia WhighamMax Burkholder ve sık sık MacFarlane'le çalışan Scott Grimes da dizide yer alacak. Ayrıca, “Modern Family”nin yönetici yapımcıları Paul Corrigan ve Brad Walsh, dizinin baş yapımcıları ve yazarları olarak hizmet vermek üzere diziye katıldılar. Gösteri ilk olarak Haziran 2021'de Peacock tarafından sipariş edildi. Dizide, Ted'in şöhret anı geride kaldı ve onu, ailesi ve kuzeniyle birlikte Boston'da bir işçi sınıfı evinde yaşayan en iyi arkadaşı 16 yaşındaki John Bennett ile yaşamaya bıraktı.

    Ted, John üzerinde en iyi etkiyi yapan kişi olmasa da konu doğru olduğunda, arkadaşına ve ailesine yardım etmek için her şeyi göze alır. Burkholder (“Parenthood”), John Bennett rolünü oynayacak. John, iyi bir adam ve sevimli bir genç, ancak, yine de garip bir aşamada. John, Ted'in yardımıyla ergenliği atlatmak için elinden geleni yapıyor. Whigham ("The Punisher", "13 Reasons Why"), Blaire Bennett olarak görünecek. Blaire, Matty Amca, Susan Teyze ve genç kuzeni John ile birlikte yaşayan zeki ve politik olarak doğru bir üniversite öğrencisi. Açık sözlü olmaktan korkmuyor ve daha gelenekçi ailesiyle sık sık çatışıyor.

    Grimes (“Oppenheimer”, “The Orville”) Matty Bennett'i oynayacak. Matty, ailenin açık ara patronu olduğunu düşünen ve kendisine meydan okuyan hiç kimseyi sevmeyen, özellikle liberal fikirli yeğeni Blaire'i sevmeyen, küstah, mavi yakalı bir Boston'lı. İlk “Ted” filmi 2012'de vizyona girdi. 65 milyon dolarlık bir bütçeyle yaklaşık 550 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir gişe rekoru kırdığını kanıtladı. 2015 yılında 215 milyon doların üzerinde hasılat elde eden bir devam filmi yayınlandı. Her iki film de Universal Pictures ve MRC Films tarafından yapıldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top