Hesabım
    AMC’nin Western Dizisi ‘Dark Winds’ten Fragman

    Dizi, aynı zamanda bir edebiyat uyarlaması olacak

    AMC, pazartesi günü yaklaşmakta olan Western noir Dark Winds için fragmanı yayınladı. Tony Hillerman'ın ikonik Leaphorn & Chee kitaplarına dayanan orijinal dizi, 12 Haziran Pazar günü AMC ve AMC+'ta iki bölümle başlayacak. Ardından, her pazar AMC'de yeni bir bölüm yayınlanacak ve AMC+ aboneleri 19 Haziran'dan itibaren her hafta ek bir bölüme önceden erişebilecek.

    Graham Roland'ın (Tom Clancy's Jack Ryan) yaratıcısı olduğu ve yürütücü yapımcılığını üstlendiği dizinin başrollerinde Zahn McClarnon, aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapan Kiowa Gordon ve Jessica Matten yer alıyor. Dark Winds'te ayrıca Noah Emmerich, Deanna Allison ve Rainn Wilson rol alıyor. 1971'de Navajo Nation'ın Monument Valley yakınlarındaki uzak bir karakolunda geçen dizi, Tribal Police'ten Teğmen Joe Leaphorn'un (McClarnon, Westworld, Fargo) görünüşte ilgisiz bir dizi suç tarafından kuşatıldığını takip ediyor.

    Karakter, gerçeğe ne kadar yaklaşırsa, geçmişinin yaralarını o kadar çok ortaya çıkarıyor. Bu yolculuğa yeni yardımcısı Jim Chee (Gordon, The Red Road, Roswell, New Mexico) eşlik ediyor. Chee'nin de rezervasyonda gençliğinden kalan eski hesapları var. İki adam birlikte kurtuluş yolunda kötülüğün güçleriyle, birbirleriyle ve kendi kişisel iblisleriyle savaşırlar. Vince Calandra (Castle Rock, Sharp Objects) showrunner ve baş yapımcı. Chris Eyre, yönetmen ve yürütücü yapımcı. Yönetici yapımcılar arasında George R.R. Martin, Robert Redford, Tina Elmo ve Vince Gerardis yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top