Hesabım
    Idris Elba, Yapımcı ve Oyuncu Olarak Apple TV+ Projesinde

    Elba, gerilim dizisi ‘Hijack’ için kolları sıvadı

    Luther”ın yıldızı Idris Elba, Apple TV+ için gerilim dizisi “Hijack”in baş yapımcılığını ve başrolünü üstlenecek. Yedi bölümlük drama, Elba'nın Apple ile yaptığı ilk bakış anlaşmasından çıkan ilk proje olacak. Yapım şirketi Green Door Pictures, 2020'de yayıncıyla bir anlaşma imzaladı. “Hijack”te Elba, bindiği bir uçak kaçırıldığında hızlı konuşma becerilerine başvurulan başarılı iş müzakerecisi Sam Nelson'ı oynayacak.

    Resmi özette, "Sam'in adım atması ve yolcuların hayatlarını kurtarmaya çalışmak için tüm kurnazlığını kullanması gerekiyor. Ancak, yüksek riskli stratejisi onu mahvedebilir." deniyor. Jim Field Smith (“Criminal”, “The Wrong Mans”) tarafından yönetilecek olan dizinin senaryosunu George Kay (“Lupin”, “Criminal”) yazdı. Kay ve Field Smith, 60Forty Films adına Elba, Jamie Laurenson, Hakan Kousetta ve Kris Thykier ile birlikte “Hijack”te baş yapımcı olarak görev yapacak.

    “Hijack”, Gary Oldman'ın başrolde oynadığı “Slow Horses” ve Tom Hiddleston ve Claire Danes'in başrollerini paylaştığı ve önümüzdeki ay vizyona girecek olan “The Essex Serpent”i içeren Apple'ın Birleşik Krallık televizyon dizisinin en son üyesi olacak. Elba, önümüzdeki ay Cannes Film Festivali'nde galası yapılacak olan, Tilda Swinton'la birlikte rol aldığı George Miller'ın fantastik drama filmi “Three Thousand Years of Longing”de izlenecek.

    Elba yakın zamanda iki filme daha imza attı: Cynthia Erivo ve Andy Serkis'in de rol aldığı Netflix'in uzun metrajlı projesi “Luther” uyarlaması ve bir katil aslan hakkında bir film olan “Beast”. Her iki proje de şu anda post prodüksiyon aşamasında. Elba için yoğun bir şekilde yeni James Bond olması yönünde baskılar da sürüyor ama yaşı ilerlediği için zor gözüküyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top