Hesabım
    Idris Elba’lı ‘Beast’in Vizyon Tarihi Belli Oldu!

    Filmi izlemek için önümüzdeki yılı bekleyeceğiz..

    Son olarak Concrete Cowboy'la karşımıza çıkan başarılı oyuncu Idris Elba, önümüzdeki yaz vizyona girecek olan yeni filmi “Beast”te Ormanın Kralı'na karşı hayatta kalmak için savaşacak. Universal, Baltasar Kormákur'un yönettiği ve Elba'yı Güney Afrika'ya yaptığı bir gezide bulan "Beast" için vizyon tarihini 19 Ağustos 2022 olarak belirledi.

    Bir baba ve iki genç kızı, kendilerini, Savannah'da sadece bir apeks yırtıcı hayvanın olduğunu kanıtlamak isteyen devasa bir haydut aslan tarafından avlanırken bulurlar. Zorlu bir mücadele onları beklemektedir. Filmin sloganlarından biriyse bu durumu özetleyen bir bakış açısına sahip: Bazen çalılardaki hışırtı aslında bir canavardır.

    “Beast”te İdris Elba, kısa süre önce eşini kaybetmiş Dr. Nate Samuels'i canlandırıyor ve karısıyla ilk kez tanıştığı Güney Afrika'ya, kızlarıyla uzun planlı bir av gezisine gidiyor. Ancak, şimdi tüm insanları düşman olarak gören, kana susamış kaçak avcılardan kurtulan bir aslan onları takip etmeye başladığında, şifa yolculuğu olarak başlayan şey, korkunç bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür.

    Ryan Engle ("Rampage", "Non-Stop") senaryoyu yazdı ve "Beast", Will Packer ve Will Packer Productions'ın başkanı James Lopez tarafından finanse edildi. Filmin yönetici yapımcıları Jaime Primak Sullivan ve Bernard Bellew oldu. Başarılı İzlanda'lı yönetmen Kormákur, "Contraband", "The Oath", "Everest" ve "Adrift" filmlerinin yönetmeni. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top