Hesabım
    Bob Odenkirk Başrollü ‘Straight Man’den Son Detaylar

    Better Call Saul'un yıldızının yeni projesi yolda

    AMC, Bob Odenkirk'in başrolde olduğu dram dizisi “Straight Man”e, gösterinin geliştirme aşamasında olduğunu duyurduktan iki hafta sonra resmen tam sezon onayı verdi. Dizi, Richard Russo'nun aynı adlı romanından uyarlandı. Hikaye, Pennsylvania Rust Belt'teki Railton College'da geçen bir orta yaş krizi hikayesi olarak tanımlanıyor. Birinci tekil ağızdan, İngilizce bölümünün beklenmedik başkanı William Henry Devereaux, Jr. (Odenkirk) tarafından anlatılıyor.

    AMC adına yapılan açıklamada,  “Better Call Saul, destansı altıncı ve son sezonuna başlarken, Bob'u AMC'de evde tutma ve onun başka bir nüanslı, karmaşık ve unutulmaz karaktere hayat vermesini izleme ihtimalinden daha fazla heyecan duyamazdık. Sony Pictures Television ve Gran Via'daki ortaklarımızla bir kez daha işbirliği yapma şansı, çok tatmin edici bir pastanın üzerine çok daha fazla krema koyuyor." denildi.

    Aaron Zelman ve Paul Lieberstein romanı beyazperdeye uyarlayacaklar ve dizinin baş yapımcıları olacaklar. Odenkirk, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık yapacak. Peter Farrelly, yönetmenlik ve yönetici yapımcılık görevini üstleniyor. Russo, Naomi OdenkirkMark Johnson ve Marc Provissiero da baş yapımcı olacak. Gösterinin 2023'te başlaması planlanıyor. İlk sezon birer saatlik sekiz bölümden olacak.

    Odenkirk, “AMC'nin Paul ve Aaron'dan gelen 'Straight Man' uyarlamasındaki benzersiz senaryoyu ve karakterleri benimsemesinden dolayı heyecan duyuyorum. Better Call Saul'da komedi ve drama karışımını sevdim ve bu, benzersiz bir dinamiğe ve AMC'nin mihenk taşı haline geldiği, yakından gözlemlenen karakter yazımı ve keşfine sahip başka bir hikaye. Oynaması ve izlemesi eğlenceli olacak!” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top