Hesabım
    Disney Plus'ın Atatürk Dizisine Bir Yıldız Daha

    Atatürk dizisinin bir oyuncusu daha açıkladı

    14 Haziran'da Türkiye yayınına başlamayı planlayan Disney Plus, birçok ünlü isimle anlaşmış ve yerli diziler için çalışmalara başlamıştı. Bunların en önemlilerinden biri olan Atatürk dizisi için başrolü Aras Bulut İynemli'ye vermişti. İddialı dizinin ana kadrosuna katılan yıldız isimler de birer bire açıklanıyor. Açıklanan son isim ise Mehmet Günsur oldu.

    Geçtiğimiz günlerde Songül Öden'in Zübeyde Hanım rolüyle karşımıza çıkacağı açıklanmıştı. Günsur ise Ali Rıza Efendi olarak dizide yer alacak. Böylece, dizinin ana kadrosu da açıklanmış oldu. Dizi için, Harry Potter film serisinin yıldızı Emma Watson ve Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer'in de adı duyurulmuştu ve büyük heyecan yarattı.

    Dizinin planlanan yayın tarihinin 2023 olduğu konuşuluyor. İlk sezonun 6 bölümden oluşması da düşünülenler arasında. Çekimler ise büyük ihtimalle bu yaz başlayacak. Disney Plus, ilk resmi yerli dizisi unvanı alan Kaçış'ın da ilk görsellerini yayınlamıştı. Kaçış, iki savaş muhabirinin başından geçenleri konu ediniyor ve başrollerde Engin Akyürek ve İrem Helvacıoğlu yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top