Hesabım
    ‘Peaky Blinders’ Yaratıcısı Steven Knight'tan Müzikal Geliyor

    Altı bölümlük dizi, Knight'ın memleketi Birmingham'da geçecek.

    Getty Images

    Peaky Blinders'ın Oscar adayı ve BAFTA ödüllü yaratıcısı ve geçen yıl Venedik'i selamlayan Spencer'ın yazarı Steven Knight, BBC için müzikle dolu yeni bir drama kaleme aldı. Two Tone çalışma adlı proje, 70'lerin sonlarında ve 80'lerin başında İngiltere'nin merkezindeki Coventry ve Birmingham'ın köklerinden gelişen ska dünyasına çekilen geniş bir aile ve dört gencin hikayesini anlatmak üzere planlandı.

    Knight, "Müzik, siyahi, beyaz ve Asyalı gençleri birlik ifadesinde yükseldi. Bu, kelimenin tam anlamıyla eve çok yakın bir proje ve 80'lerin başında geçen, çok çağdaş olan karakterler ve temalar geliştiriyorum. Elbette, film müziği sansasyonel olacak.” dedi. Altı bölümlük dizinin yapımcılığını Banijay'ın sahibi olduğu Kudos ve Knight's Nebulastar, Kudos North, Stigma Films ve Nick Angel ile birlikte yapacak.

    Dizinin çekimleri bu yıl içinde Birmingham'da Knight'ın yeni film stüdyosu Digbeth Loc'ta başlayacak. BBC Drama'nın yönetmen vekili Ben Irving, "Steven bu zamana ve yere ilişkin bilgisini aldı ve bunu, ska ve iki tonlu müzikal fonda geçen, parlak, özgün ve karakterli bir drama dokumak için kullandı. Bu eşsiz eseri BBC izleyicileriyle buluşturabildiğimiz için çok heyecanlıyız.” dedi.

    Two Tone, Knight tarafından yaratıldı, yazıldı ve yönetici yapımcılığı yürütülecek. Baş yapımcılar Kudos adına Wilson, Martin Haines, Phil Temple ve Laura Conway; Stigma Films adına Matthew James Wilkinson; ve BBC adına Angel ve Tommy Bulfin olacak. Banijay Rights, dizinin uluslararası dağıtımını üstlenecek. Banijay U.K.'nin bir parçası olan Kudos, Steven Knight tarafından yaratılan gelecekteki İngiltere merkezli projeleri kapsayan yaratıcı bir ortaklık ve ilk bakış anlaşması imzalandığını da söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top