Hesabım
    Pablo Larrain İmzalı Spencer'ın Uzun Fragmanı Yayında!

    Spencer Oscar yarışına hazırlanıyor.

    Venedik Film Festivali'nde ilk kez izleyici karşısına çıkan Spencer filminden ilk uzun fragman resmi olarak paylaşıldı. Kristen Stewart'ın yıldızı olduğu Spencer, Oscar yarışına hazırlanıyor gibi görünüyor. Kristen Stewart'ın Akademi Ödülleri'ne aday gösterilecek olması tahmin edilenler arasında yer alıyor.

    Spencer'ın fragmanını, teaser filmde olduğu gibi Lou Reed'in Perfect Day şarkısıyla açıyoruz. Prenses Diana'nın yaşamından duyduğu mutsuzluğu, basının önüne zorla çıkışını, zorla gösterişli yemeklere ve törenlere katılışını izliyoruz. Kraliyet ailesinin değişemeyeceği, Diana'nın değişmesi gerektiği sözlerini duyuyoruz.

    Pablo Larraine'in yönettiği, Steven Knight'ın ise senaryosunu kaleme aldığı Spencer, Prenses Diana'nın çöküşe adım adım giden yaşamını konu ediniyor. Norfolk'taki sarayda geçirdikleri son Noel tatiline odaklanılan filmde Prens Charles ile olan evliliğinin artık sonuna gelindiğini düşünen Diana’nın bir gün kendisini kraliçe yapacak olan yoldan ayrılmaya karar verdiği zamanlar gözler önüne seriliyor.

    Jackie, No, Neruda gibi yapımlarda imzası bulunan Pablo Larrain, Spencer'ın yönetmenliğini yaptı. Senaryosunu ise Peaky Blinders ve Locke ile tanınan Steven Knight kaleme aldı. Spencer'da Jack Farthing, Prens Charles'ı canlandırıyor. Ayrıca Timothy SpallSean Harris ve Sally Hawkins açıklanmayan rollerle karşımıza çıkacak.

    Spencer, dünya çapında 5 Kasım tarihinde vizyondaki yerini alacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top