Hesabım
    Paramount Plus'tan Yeni ‘Jackass’ Dizisi Geliyor

    Jackass ekibi TV ekranlarına geri dönüyor!

    "Jackass", Paramount+'taki orijinal yaratıcıların yeni dizisiyle, "Jackass Forever"ın muazzam popülaritesinden sonra küçük ekrana geri dönüyor. Paramount Global CEO'su Bob Bakish, salı günü şirketin ilk çeyrek bildirimi sırasında yaptığı açıklamada, "Jackass Forever'ın başarısına dayanarak, yeni bir diziyle ortaklığı sürdürmek için yaratıcılarla birlikte çalışıyoruz ve daha da gülünç maskaralıkları doğrudan Paramount+'a getiriyoruz." dedi.

    Uzun süredir devam eden serinin dördüncü filmi “Jackass Forever”, şubat ayında yurt içi gişenin zirvesinde, beklenenden daha iyi bir hasılatla, 23,5 milyon dolarlık bir giriş yaptı. Filmde Johnny Knoxville, Steve-O, Chris Pontius, Dave England, Wee Man, Danger Ehren ve Preston Lacy gibi klasik oyuncuların yanı sıra Rachel Wolfson, Sean “Poopies” McInerney ve Jasper Dolphin gibi birkaç yeni yüz yer aldı.

    Orijinal "Jackass" dizisi, 2000 - 2001 takviminde üç mini sezon boyunca MTV'de sansasyon yarattı ve birkaç yan seri ("Wildboyz" ve "Viva La Bam" da dahil olmak üzere) ve ana dördüne bitişik bir film serisi başlattı. "Jackass" lideri Johnny Knoxville, “Forever” filminin çekimleri sırasında bir boğanın ürkütücü bir darbe almasından sonra, “Bunlar büyük ve kötü bitebilirdi. Ya da daha kötüsü. Yeterince yaptım. Kanıtlayacak hiçbir şeyim yok. Yetiştirmem gereken çocuklarım var. En önemli şey bu." dedi.

    “Jackass Forever”ın yapımı sırasında çekilen ekstra görüntülerden oluşan “Jackass 4.5” filminin 20 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top