Hesabım
    ‘Quantum Leap’ Geri Dönüyor!

    Dizinin geleceği için resmi açıklama geldi

    NBC, yeni "Quantum Leap" projesine tam sezonluk bir sipariş verdi. 1989'dan 1993'e kadar süren aynı adlı NBC dizisinin devamı niteliğindeki “Quantum Leap”, dünyaca ünlü bir fizikçi ve inanç adamı olarak tanımlanan, Raymond Lee'nin canlandırdığı yeni karakter Dr. Ben Seong'u merkezine alacak. Dr. Sam Beckett (orijinal seride Scott Bakula), Quantum Leap hızlandırıcısına adım atıp ortadan kaybolduktan 30 yıl sonra, makinenin arkasındaki gizemleri ve onu yaratan adamı anlama umuduyla projeyi yeniden başlatmak için yeni bir ekip kuracak.

    NBC, ocak ayında “Quantum Leap” için pilot sipariş verdiğini duyurdu. Kadroda Lee ile birlikte Ernie Hudson, Caitlin Bassett, Nanrisa Lee ve Mason Alexander Park yer alıyor. Hudson, “The Leap Home Part 2” başlıklı orijinal dizinin 3. Sezon bölümünde Christopher Kirby tarafından canlandırılan Herbert “Magic” Williams karakterini canlandırıyor. Magic, Vietnam gazisi ve Quantum Leap projesinin başı. Ekibi Ben'i kurtarmak için çalışırken, Pentagon'u uzak tutmak için siyasi ve askeri bilgisini kullanır.

    Caitlin Bassett, geçmişte seyahat eden bir bireyle iletişim kurmak için en son teknolojiyi kullanan Quantum Leap genel merkezinde proje lideri olan Addison'ı oynuyor. Olay muhtemelen, orijinal dizide Amiral Al Calavicci (Dean Stockwell) ile hologram aracılığıyla iletişim kurduğuna benzer bir hal alacak. Nanrisa Lee, Quantum Leap'in güvenlik şefi Jenn'i oynarken, Mason Alexander Park, Quantum Leap'in yapay zekasının baş mimarı Ian'ı oynuyor.

    Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt, yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyorlar. Yönetici yapımcılar arasında ayrıca Belisarius Productions aracılığıyla orijinal “Quantum Leap” yaratıcısı Donald P. Bellisario, Quinn's House Productions adına Deborah Pratt ve Martin Gero yer alıyor. Universal Television yapımcılığı üstlenecek ve Gero, şu anda stüdyoda genel bir anlaşma kapsamında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top