Hesabım
    ‘Quantum Leap’in Öncesini Anlatan Dizi Yolda

    NBC, dizi için ilk onayı verdi!

    Variety'nin haberine göre, bir "Quantum Leap" devam dizisi NBC'de pilot sipariş aldı. Proje, yayıncı tarafından sipariş edilen iki drama pilotundan biri. Yeni yinelemede, Dr. Sam Beckett'in Quantum Leap hızlandırıcısına adım atıp ortadan kaybolmasının üzerinden 30 yıl geçti. Şimdi, makinenin ve onu yaratan adamın arkasındaki gizemleri anlama umuduyla projeyi yeniden başlatmak için yeni bir ekip toplandı.

    Steven Lilien ve Bryan Wynbrandt pilot bölümü yazıyor ve aynı zamanda I Have an Idea! adı altında baş yapımcılık yapacaklar. Her ikisi de şu anda NBC dizisi “La Brea”nın yönetici yapımcıları. “Quantum Leap” yaratıcısı Donald P. Bellisario, Belisarius Productions aracılığıyla yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Deborah Pratt, Quinn's House Productions için Martin Gero ile birlikte yönetici yapımcılık yapacak.

    Gero şu anda UTV'de genel bir anlaşma altında. Potansiyel bir uzun metrajlı film de dahil olmak üzere, bir süredir orijinal gösterinin bir tür yeniden başlatılacağı veya takip edileceği söylentileri var. Orijinal “Quantum Leap” 1989-1993 yılları arasında NBC'de beş sezon boyunca yayınlandı. Scott Bakula, kendini hayattan hayata atlarken bulan ve bir zamanlar yanlış gidenleri düzeltmeye çalışan Dr. Sam Beckett olarak rol aldı. Dean Stockwell, Bakula ile Sam'in kendi zamanından bir gözlemci olan ve yalnızca Sam'in görebileceği ve duyabileceği bir hologram şeklinde ortaya çıkan Al rolünde yer aldı.

    Diğer pilot sipariş, yazar ve yönetici yapımcı Nkechi Okoro Carroll'dan “Found” draması için geliyor. Gösterinin günlük kaydına göre, herhangi bir yılda, ABD'de 600.000'den fazla kişinin kayıp olduğu bildiriliyor. Bu sayının yarısından fazlası, ülkenin unutmuş gibi göründüğü renkli insanlardan oluşuyor. Bir zamanlar kendisi de unutulanlardan biri olan bir halkla ilişkiler uzmanı ve onun kriz yönetim ekibi, artık unutulan kayıp insanları arayan birinin her zaman olduğundan emin oluyor ama kimsenin bilmediği bu gündelik kahraman, kendine ait tüyler ürpertici bir sır saklıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top