Hesabım
    Yeni Justified'ın Kadrosu Genişliyor

    Diziye yeni eklenen oyuncular açılklandı

    FX'teki “Justified” canlanması, sekiz yeni oyuncunun eklenmesiyle ana kadrosunu oluşturdu. Geri dönen yıldız Timothy Olyphant ile birlikte dizide ayrıca şu isimler yer alacak: Aunjanue Ellis (“King Richard,” “When They See Us”), Boyd Holbrook (“Narcos”, “The Sandman”), Adelaide Clemens (“The Great Gatsby", “Rectify”), Vondie Curtis Hall (“Harriet”, “The Night House”), Marin Ireland (“Y: The Last Man”, “The Umbrella Academy”), Norbert Leo Butz (“Bloodline”, “Fosse/ Verdon”), Victor Williams (“The Good Lord Bird”, “The King of Queens”) ve Vivian Olyphant.

    Olyphant bir kez daha ABD Mareşal Yardımcısı Raylan Givens rolünü oynayacak. Mini dizinin resmi adı “Justified: City Primeval” oldu ve hikaye, Elmore Leonard'ın “City Primeval: High Noon in Detroit” adlı kitabından esinlendi. Dizi, Kentucky'yi geride bıraktıktan sekiz yıl sonra Givens ile devam ediyor. Şimdi Miami'de yaşıyor, bir ABD Mareşali ve 15 yaşında bir kızın (Vivan Olyphant) yarı zamanlı babası olarak hayatını dengelemeye çalışıyor.

    Saçları daha gri, şapkası daha kirli ve önündeki yol arkasındaki yoldan çok daha kısa. Issız bir Florida otoyolunda şans eseri karşılaşması onu Detroit'e gönderir. Orada, bir zamanlar Detroit'in en iyilerinin elinden kayıp giden ve bunu tekrar yapmayı hedefleyen şiddetli, sosyopatik bir çaresiz olan Oklahoma Wildman olarak da bilinen Clement Mansell (Holbrook) ile yolları kesişir. Mansell'in avukatı, heybetli Motor City yerlisi Carolyn Wilder (Ellis) adlı müvekkilini temsil etme niyetindedir. Kendi oyunu devam ederken, polis ve suçlu olmak arasında sıkışıp kalır.

    Prodüksiyon, bu hafta Chicago'da başlayacak. Dave Andron ve Michael Dinner, Dinner'ın yönettiği yeni dizide yazar, dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Olyphant, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılık yapacak. “Justified”ın yaratıcısı Graham Yost, Sarah Timberman ve Carl Beverly, Peter Leonard, Taylor Elmore ve Chris Provenzano ile birlikte dizinin yapımcılığını üstleniyor. Elmore ve Provenzano da dizi için yazıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top