Hesabım
    "The Mandalorian"ın 4. Sezon Çalışmaları Şimdiden Başladı

    Jon Favreau, 3. sezonu Şubat 2013'te izleyiciyle buluşacak olan dizinin 4. sezonu için çalışmaların şimdiden başladığını duyurdu.

    Disney Plus’ın Star Wars evreninde geçen "Mandalorian" dizisinin yaratıcısı Jon Favreau hayranları sevindirecek bir haber verdi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Star Wars kutlama etkinliğinde, sevilen dizinin heyecanla beklenen üçüncü sezonunun yayın tarihi Şubat 2023 olarak açıklanmıştı. 

    Jon Favreau, aynı etkinlikte Cinema Blend ile bir röportaj gerçekleştirdi ve Mando'nun hikayesinin 3. sezonda son bulmayacağını, dizinin dördüncü sezonu için çalışmaların başladığını açıkladı. Favreau ayrıca, yeni duyurulan "Ahsoka" adlı dizinin, Mandalorian'ın dördüncü sezonu için çok kapsayıcı ve bilgilendirici olduğunu dile getirdi. Rosario Dawson'ın Anakin Skywalker'ın eski Padawan'ı olarak oynadığı “Ahsoka” yan hikayesinin 2023 yılı içerisinde seyirciyie sunulması bekleniyor. 

    2019 yılında yayınlanan ilk sezonuyla büyük bir çıkış yapan "The Mandalorian", devam sezonları için hızlıca onay aldı. Favreau ve ortak yapımcı Dave Filoni, çok sevilen Mandalorian evrenini genişletmeye devam ederek "The Book of Boba Fett" ve "Ahsoka" gibi yan hikayeleri ortaya çıkardılar.

    Pedro Pascal'ın canlandırdığı Din Djarin’in hikâyesi genişlemeye devam ettikçe dizinin hayran kitlesi arttı. Birinci ve ikinci sezonda, Mando'nun Baby Yoda ile yaptığı yolculuklar ve maceralar ele alınmıştı. İkinci sezonun sonunda Din Djarin, Grogu’yu Jedi eğitimi alması için Luke Skywalker’a emanet etti. "The Book of Boba Fett" ise sevilen iki karakteri yeniden bir araya getirdi. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top