Hesabım
    Netflix Dizisi "Wednesday"den İlk Teaser!

    Wednesday Addams'tan mesajınız var!

    Netflix, Tim Burton'ın The Addams Family'sinin sekiz bölümlük yan dizisi Wednesday için yeni bir teaser yayınladı. Teaser, herkesin en sevdiği bedensiz el The Thing'i içeriyor ve diziye ilk bakışın 6 Haziran'da Netflix'in Geeked Haftası sırasında açıklanacağını vaat ediyor. The Thing, tanıtımda tek başına, gururla ve yaralarla kaplı olarak ortaya çıkıyor. Dikkatimizi çekmek için ekrana dokunuyor ve el kol hareketi yapmaya başlıyor.

    The Thing'in işaret dilini konuşmadığımız için Netflix bazı altyazılar sağlama nezaketini gösterdi. Elin mesajı şöyle oluştu: “Uyarıma kulak verin. Ağır bir terör yaklaşıyor. Adı… Wednesday.” İmzalamayı bitirir bitirmez The Thing, aynı karakterin kişiliği gibi, tamamı keskin köşelerden ve keskin kenarlardan yapılmış olan dizi logosunu da ekrana sürüklüyor.

    Yeni teaser'ın bize söylediği gibi Netflix, Geeked Week sırasında Wednesday'in muhtemel ilk uzun fragmanını paylaşacak. Yıllık etkinlik, yayın devi tarafından büyük duyuruları paylaşmak, yeni fragmanlar göstermek ve farkında bile olmadığımız projeleri açıklamak için ayarlandı. 2022 Geeked Week'in her günü, 6 Haziran Pazartesi günü başlayarak, TV şovlarına odaklanacak ve farklı bir temaya ayrılacak. Tabii ki, Geeked Week için şimdiden heyecanlandık, ancak sonunda Jenna Ortega'nın karikatürist Charles Addams tarafından yaratılan ünlü karaktere hayat verdiğini göreceğimizi bilmek harika.

    Spin-off dizisi, doğal psişik yeteneklerini geliştirmeye ve okuldan sağ çıkmaya çalışırken baş karakteri takip edecek. Dizi, genç yetişkin dizisi olarak tanımlanıyor ve Christina Ricci'nin yeteneğini düzenli bir oyuncu olarak gösterecek. Ricci, 1991'deki The Addams Family ve devamı Addams Family Values'da Wednesday Addams rolüyle çıkış yaptı, bu yüzden onun spin-off serisine geri döndüğünü görmek güzel.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top