Hesabım
    Jenna Ortega, "Wednesday Addams" Dizisinin Başrolünde!

    Addams Family spin-off projesinde başrol belli oldu..

    JC Olivera / Getty Images

    Netflix'teki Wednesday Addams canlı aksiyon dizisinin başrolünde Jenna Ortega yer alacak. "Wednesday", ilk olarak şubat ayında yayıncı tarafından tam sezon için sipariş edilmişti. Dizi, Nevermore Academy'de bir öğrenci olan Wednesday Addams’ın gizemli hayatının ilk yıllarına odaklanacak.

    Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri de dizinin odak noktalarını oluşturacak. Netflix dizisi "You" ve "Richie Rich"te yer alan Ortega, "Jurassic World Camp Cretaceous" adlı animasyon şovunda da seslendirme yaptı ve Netflix'e yabancı değil.

    Ortega’nın diğer seslendirme projeleri arasında Disney Channel dizisi “Elena of Avalor” da yer alıyor. Ayrıca, eleştirmenlerce beğenilen CW dizisi “Jane the Virgin”de Young Jane'i canlandırmasıyla tanınıyor. Sinema tarafında, rol aldığı yapımlar arasında "Insidious: Chapter 2", "The Fallout" ve "The Babysitter: Killer Queen" yer alıyor. Daha sonra 2022'de piyasaya çıkması planlanan "Scream" serisinin yeni bölümünde görünecek.

    "Wednesday", sekiz bölümlük bir sipariş aldı. Al Gough ve Miles Millar diziyi yarattı ve dizi sorumlusu ve yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Tim Burton, yönetmenlik ve yönetici yapımcılığı üstleniyor. MGM Television diziye stüdyo olarak hizmet verecek. Wednesday, yıllar içinde defalarca ekranda gösterildi ve Lisa Loring, 1960'ların “Addams Ailesi” dizisinde karakteri canlandırdı. Christina Ricci ,1990'larda iki “Addams Ailesi” filminde aynı karaktere hayat verdi. Chloë Grace Moretz ise, Wednesday'e animasyon filmlerinde ses veriyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top