Hesabım
    ‘Our Flag Means Death’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Komedi dizisi, HBO'dan onayı kaptı!

    İntikam mürettebatı bir kez daha yelken açıyor! HBO Max, komedi dizisi Our Flag Means Death'in ikinci sezon için yenilendiğini duyurdu. Haber, dizinin ilk sezonunun mart ayında yayınlanmasından neredeyse üç ay sonra gelmiş oldu. David Jenkins tarafından yaratılan “Our Flag Means Death”, Rhys Darby ve Taika Waititi'yi gerçek hayattaki korsanlar Stede Bonnet ve daha çok Karasakal olarak bilinen Ed Teach olarak karşımıza çıkarıyor

    Dizi, bir İngiliz aristokratı olan Bonnet'in, kendisini bir korsan olarak bulmak amacıyla ailesini terk etmesi ve yumuşak huylu ve centilmen tavrıyla suç dolu bir yaşamla kötü bir eşleşme olduğunu kanıtlaması üzerine kurulu. İlk sezon boyunca, Ed ile takım kurar ve beklenmedik bir şekilde aşık olurlar, ancak, sezon sadece ikisinin ayrılması ve kalbi kırık bir Ed'in karanlık Karasakal kişiliğini kucaklaması ile sona erer.

    “Our Flag Means Death”in ilk sezonu eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. İlk sezonu boyunca, gösteri sadık bir hayran kitlesini çekti ve ana oyuncu kadrosunda üç queer ilişkiyi betimleyen hikayesiyle LGBTQ temsili için övgü aldı. Darby ve Waititi'ye ek olarak, Ewen Bremner, Joel Fry, Samson Kayo, Con O'Neill, Nathan Foad, Vico Ortiz, Kristian Nairn, Matthew Maher, Guz Khan, David Fane, Nat Faxon ve Samba Schutte, çeşitli ekip arkadaşlarını oynuyor.

    Rory Kinnear ayrıca, Stede'nin çocukluk rakibi Nigel Badminton'ı canlandırıyor ve ilk sezon konuk yıldızları arasında Leslie Jones, Fred Armisen, Kristen Schaal, Nick Kroll, Tim Heidecker ve Will Arnett yer alıyor. Jenkins ve Waititi dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Garrett Basch ve Dan Halsted yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top