Hesabım
    "Wednesday" Dizisinden Tanıtım Videosu

    Addams Ailesi, Wesnesday'le geri dönüyor!

    Jenna Ortega, Wednesday olarak ortaya çıktı. Ünlü klanın kızının odak noktası olduğu yeni Addams Ailesi televizyon dizisi “Wednesday”e ilk bakış videosu paylaşıldı. Başrolde “Çığlık 5” ve “You” ile tanınan oyuncu Jena Ortega yer alıyor. İlk olarak Charles Addams tarafından bir dizi New Yorker karikatürü için yaratılan Addams Ailesi, ürkütücü bir takıntısı olan ve başkalarının onları nasıl algıladığı konusunda tam bir endişesi olmayan tuhaf bir aristokrat klanı anlatıyor.

    Yaratılmalarının ardından, karakterlerin popülaritesi 1964'te bir durum komedisi kişiliklerini ortaya çıkardıktan sonra arttı ve o zamandan beri iki canlı aksiyon filmine, iki animasyon dizisine, bir Broadway müzikaline ve iki animasyon filmine ilham verdi. 1991 yapımı Barry Sonnenfeld uyarlaması, karakterin kişiliğini çok daha ölü ve sadist olarak değiştirdi ve Christina Ricci'nin filmdeki tasviri onu serideki en popüler karakterlerden biri haline getirdi.

    "Wednesday" karakteri psişik güçler geliştirdiği ve kendi ailesinin geçmişiyle bağlantılı doğaüstü bir öldürme çılgınlığını araştırdığı bir yatılı okul olan Nevermore Academy'ye devam ederken karşımıza çıkacak. Dizide Ortega'ya ek olarak, Addams Ailesi'nin geri kalanı da gösteride yer alacak. Catherine Zeta-Jones, ana karakter Morticia olarak yer alırken, Victor Dorobantu, ailenin bedensiz el hizmetçisi Thing'i oynuyor. Isaac Ordonez, erkek kardeşi Pugsley'i tekrar eden bir rolde oynarken, George Burcea aile hizmetçisi Lurch'u oynuyor. Luis Guzmán, babası Gomez olarak dizide konuk olacak.

    Gösterinin ana kadrosunda ayrıca Riki Lindhome, Jamie McShane, Percy Hynes White, Gwendoline Christie, Thora Birch, Hunter Doohan, Percy Hynes White, Joy Sunday, Emma Myers, Georgie Farmer, Naomi Ogawa ve Moosa Mostafa yer alıyor. 90'ların filmlerine bir selam olarak, Ricci de doğrulanmamış bir rolde görünecek. Superman dizisi “Smallville”in yaratıcıları Al Gough ve Miles Millar, dizinin yapımcılığını ve yürütücülüğünü birlikte yürütüyor. Tim Burton ayrıca bölümlerin çoğunu yönetecek, Gandja Monteiro ve James Marshall ek yönetmenler olarak görev yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top