Hesabım
    Mike Flanagan Korkusu ‘The Midnight Club’dan Altyazılı Fragman

    Ölmekten kim korkar?

    Netflix, eleştirmenlerce beğenilen Midnight Mass'tan sonra Mike Flanagan ve Trevor Macy tarafından yaratılan bir sonraki korku dizisi The Midnight Club'ın ilk fragmanını ve çıkış tarihini açıkladı. Dizi, Christopher Pike tarafından yazılan aynı adlı romandan uyarlandı. Fragman, gizemli bir doktor tarafından işletilen ölümcül hasta çocuklar için bir bakımevi olan Rotterdam Home'un görüntüsüyle açılıyor. Orada, sekiz gençten oluşan bir grup, gece yarısı kaçınılmaz kaderlerini beklerken korku hikayelerini paylaşan hastalıklı bir kulüp oluşturur.

    Rotterdam Evi'nin büyük boş salonunu gösterdikten sonra, Midnight Club'ın teaser'ı serinin Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah CymoneWilliam Chris Sumpter ve Sauriyan Sapkota'dan oluşan ana oyuncu kadrosunu tanıtıyor. Fragmanda, Midnight Club'ın ana oyuncularının her biri, ürkütücü bir şiirin bir dizesini söylüyor.

    Gençlerden oluşan bir grup, aralarından ilk ölecek olanın diğerine öbür dünyanın nasıl olduğunu anlatmak için geri dönmesi gerektiği konusunda bir anlaşma yapar. Ama elbette, Rotterdam Yuvası avlanınca ve Midnight Club gizli bir güç tarafından kovalanmaya başladığında bu anlaşmanın tüyler ürpertici sonuçları olacaktır. Dizi, Flanagan'ın ünlü bir kitabı Netflix için diziye çevirdiği ilk sefer değil. Flanagan ve Macy daha önce klasik Shirley Jackson romanına dayanan The Haunting of Hill House ve Henry James'in çeşitli eserlerine dayanan The Haunting of Bly Manor'da çalıştı. İkili, The Midnight Club'dan sonra Edgar Allan Poe'nun The Fall of the House of Usher'ını da Flanagan'ın uzun süredir birlikte çalıştığı Kate Siegel'in başrolde olduğu bir mini diziye uyarlayacak.

    The Fall of the House of Usher, geçen ocak ayında çekilmeye başladı, bu yüzden önümüzdeki yıl Netflix'e gelebilir. Bu harika olurdu, çünkü, her korku hayranı, her yıl Flanagan'ın en az bir dizisini izlemek istiyor. Midnight Club'da ayrıca Zach Gilford, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Larsen Thompson, William B. Davis, Crystal Balint, Patricia Drake ve Heather Langenkamp rol alıyor. Midnight Club, 7 Ekim'de Netflix'e geliyor

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top