Hesabım
    Locke & Key'in Üçüncü Sezonundan Fragman

    Yeni sezon için geri sayım başladı

    Netflix, Locke & Key'in üçüncü ve son sezonunun ilk fragmanını yayınladı. Fragman ayrıca Locke & Key'in ağustos ayında, son sezonu için geri döneceğini ortaya koyuyor. Locke & Key, yazar Joe Hill ve sanatçı Gabriel Rodriguez'in IDW Publishing tarafından yayınlanan çizgi roman serisine dayanıyor. İlk iki sezon eleştiri ve izlenme başarısı elde etti.

    Dizi, gizemli Keyhouse'un aile mirasçılarını ve arazisinde saklı sihirli anahtarları takip ediyor. Locke & Key evreni, çizgi romanlarda The Sandman evreni ile kesişirken, bu dizi Netflix'e tam olarak The Sandman serisi başlarken gelecek. Hill, "Netflix'te Locke & Key/Sandman geçişi olasılığını anlatan birkaç makale gördüm ve bir tıklama tuzağı kontrolü için atlamayı düşündüm. Hayır! Çoğu Sandman hardcore'u gibi, Neil'in hikayelerinin büyük, kapsamlı, sadık bir uyarlamasını dört gözle bekliyorum." dedi.

    Yaratıcılar Carlton Cuse ve Meredith Averill, dizinin sonunu duyururken, "Dizi üzerinde çalışmaya başladığımızda, Locke Ailesi'nin hikayesini ve Keyhouse maceralarını tatmin edici bir sonuca ulaştırmak için üç sezonun ideal uzunluk olduğunu düşündük. Hikaye anlatıcıları olarak, Joe Hill ve Gabriel Rodriguez'in inanılmaz hikayesini tam istediğimiz gibi anlatma fırsatı bulduğumuz için minnettarız. Yine de sihirli anahtarları kendi kişisel kullanımımız için saklıyoruz." deei.

    Carlton Cuse (Lost, Bates Motel) ve Meredith Averill'den (The Haunting of Hill House) gelen Netflix dizisinde Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones, Jackson Robert Scott, Laysla De OliveiraPetrice Jones ve Griffin Gluck rol alıyor.. Locke & Key'in üçün cü sezonu, 10 Ağustos'ta Netflix'te başlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top