Hesabım
    Popüler Dizi The Boys, Dördüncü Sezon Onayı Aldı

    The Boys fırtınası bir süre daha devam edecek

    Üçüncü sezon galasında cinsel organları patlattıktan ve ikinci sezonun prömiyerine göre %17 artan izleyici sayısına sahip olduktan bir hafta sonra, “The Boys” Amazon tarafından dördüncü sezon için yenilendi. “The Boys”un yıldızı Karl Urban daha önce yıl sonuna kadar 'The Boys'u çekeceğini söylediğinde dördüncü sezona dair ipuçlarını vermişti ve resmi açıklama geldi. 

    Amazon'a göre, üçüncü sezonunun ilk üç gününde, 'The Boys'un dünya çapındaki izleyici kitlesi, üç sezonun tamamında aynı lansman sonrası dönemde ikinci sezona göre %17 ve ilk sezona göre %234 arttı. Sony Pictures Television tarafından üretilen şovun popülaritesi her sezon daha da artıyor. Amazon'un Prime müşteri tabanının, Temmuz 2019'daki ilk sezondan bu yana genişlediğini ve Emmy adayı ikinci sezonun haftalık bir formatta yayınlandığını da hatırlatalım. 

    Garth Ennis ve Darick Robertson'ın çizgi romanlarına dayanan “The Boys”, “ünlüler kadar popüler, politikacılar kadar etkili ve tanrılar kadar saygı duyulan süper kahramanların süper güçlerini iyilik için kullanmaktansa kötüye kullandığında neler olduğuna dair eğlenceli ve saygısız bir yaklaşım” olarak tanımlanıyor. “The Boys”un başrollerini Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit ve Jensen Ackles paylaşıyor.

    Dizinin yapımcılığını Amazon Studios ve Sony Pictures Television Studios, Kripke Enterprises, Original Film ve Point Gray Pictures üstleniyor. "The Boys" Sezon 3'ün yeni bölümleri, 8 Temmuz'daki finale kadar her cuma Prime Video'da prömiyer yapacak. “The Boys”, Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Pavun Shetty, Phil Sgriccia, Craig Rosenberg, Ken F. Levin, Jason Netter, Paul Grellong, David Reed ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenen şovmen Kripke tarafından geliştirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top