Hesabım
    The Boys 3. Sezonuyla Şimdi Prime Video'da!

    Amazon Prime Video'nun karanlık ve komik süper kahraman dizisi “The Boys” geri dönüyor!

    Amazon Prime Video'nun karanlık ve komik süper kahraman dizisi “The Boys” geri dönüyor! Garth Ennis ve Darick Robertson'ın aynı adlı çizgi romanından, Eric Kripke’nin televizyona uyarladığı, güçlerini kötüye kullanan süper kahramanlara karşı savaşan bir ekibin maceralarını anlatan The Boys 3. sezonun ilk 3 bölümü ile şimdi Amazon Prime Video’da yayında!  

    İlk iki sezonu ile hem izleyici hem eleştirmenler tarafından beğeni kazanan The Boys’un Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Colby Minifie, Claudia Doumit gibi isimleri içeren kadrosuna, yeni sezonda Soldier Boy karakteri ile Supernatural’ın yıldızı Jensen Ackles da katıldı.

    The Boys’un 3. sezonu da ilk iki sezonda olduğu gibi, sekiz bölümden oluşacak. Dizi ilk üç bölümün ardından, haftalık olarak yayınlanacak. Henüz resmi bir duyurusu olmasa da, The Boys’un 4. sezonu için de çalışmaların başladığı duyuruları gelmiş, başrol Karl Urban; prodüksiyonun yılın son çeyreğinde hız kazanarak tamamlanacağını belirtmişti. 

    The Boys 3. sezonu izlemek için tıklayın!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top