Hesabım
    Seth MacFarlane, Ted Dizisi Hakkında Konuştu

    Dizi, ne zaman gösterime girecek?

    Ted'in prequel serisi, serinin yaratıcısı ve oyuncak ayının sesi olan Seth MacFarlane'e göre prodüksiyona başlamak üzere. 2012'de vizyona giren Ted, Mark Wahlberg'i, yetişkin sorumluluklarından çoğunlukla en iyi arkadaşı olan oyuncak ayı Ted'le kaçan John Bennett olarak karşımıza çıkardı. Film, büyük bir hit oldu ve 2015'te devamı geldi. Peacock'ın geçen yıl Ted'e dayalı bir dizi sipariş ettiği duyuruldu. 

    Wahlberg dizide yer almayacak ama MacFarlane bir kez daha kendi adını taşıyan ayıyı seslendirecek. Ted serisi, doldurulmuş hayvan arkadaşıyla John'un gelişim yıllarını keşfedecek. 90'ların başında geçen hikayede genç John'u Parenthood'dan Max Burkholder canlandıracak. MacFarlane, gösterinin John'un ilk filmin başındaki tükenmişliğine neden olan durumlara dalacağını söyledi. MacFarlane, Ted'i televizyona uyarlamanın zorlu bir süreç olduğunu kabul etti ama son açıklamalarına bakılırsa bunu çözmüş gibi görünüyor.

    Amerika Yapımcılar Birliği'nin Yapımcılar Konferansı'nda konuşan MacFarlane, gösterinin ilerleyişi hakkında bir güncelleme yaptı ve kameraların çekimlere başlamak için neredeyse hazır olduğunu ima etti. The Wrap'a göre MacFarlane, yazma sürecinin oldukça geride kaldığını ve prodüksiyonun yakında başlayacağını söyledi. Ancak, doldurulmuş bir hayvanı hayata geçirmek için gereken görsel efekt çalışmaları göz önüne alındığında, gösterinin post prodüksiyonu anıtsal bir görev olacak.

    MacFarlane; “Prodüksiyonda istediğiniz kadar hızlı hareket edebilirsiniz ve CGI'ın tamamlanması ne kadar uzun sürerse sürsün, hala altı ya da sekiz ayın merhametine kalmış durumdasınız. Yani bilirsiniz, birçok yönden, 'The Orville'da yaşadığımız şey buydu ve sadece büyük bir post prodüksiyon girişimiydi. Dizi şimdi yayınlanıyor ve uzun zaman önce çekimleri bitirdiğimizi hissediyorum.” dedi.

    MacFarlane, en çok Family Guy ve American Dad gibi animasyon dizileriyle tanınıyor olsa da üçüncü sezona yeni giren The Orville'deki son başarısı, canlı aksiyon, VFX ağırlıklı prodüksiyonları da yönetebileceğinin kanıtı. Şansı yaver giderse, Orville deneyimini Ted'e aktarabilecek. Muhtemelen Ted dizisiyle ilgili geriye kalan en büyük soru, John rolünde Mark Wahlberg olmadan nasıl ilerleyeceği. Posterlerde Ted'in adı geçse de, filmler Wahlberg ve MacFarlane'in arasındaki komedi enerjisinin bir sonucu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top