Hesabım
    HBO'dan Jon Snow Dizisi Geliyor!

    Game of Thrones evrenine bir dizi daha ekleniyor

    Jon Snow'a dayanan bir "Game of Thrones" yan serisinin HBO'da erken geliştirilme aşamasında olduğu doğrulandı. Kit Harington, “Game of Thrones” olaylarından sonra gerçekleşecek olan canlı aksiyon şovunda hayranların en sevdiği kahraman olarak rolünü yeniden canlandıracak. Potansiyel dizi, birçok kişinin keskin bir son olduğunu düşündüğü Game of Thrones için devam kapılarını da açıyor.

    “Game of Thrones”un son sezonunda Snow gerçek kimliğini ve Demir Taht'ın varisi olabileceğini anladı. Dizi, Westeros'tan sürgün edilmesiyle, Ghost ve Wildlings ile birlikte Perili Orman'a giderek yeni bir hayata başlamak için sona erdi. Potansiyel Jon Snow devam dizisi “Game of Thrones”un son sezonundan sonra yer alacağından, üvey kardeşleri Arya Stark (Maisie Williams) ve Sansa Stark (Sophie Turner) gibi tanıdık karakterlerin yüzlerini göstermesi olası.

    HBO'nun orijinal seriden 200 yıl önce geçen yeni yan dizisi “House of the Dragon”, 21 Ağustos'ta prömiyer yapacak. Diğer “Game of Thrones” dizileri arasında “Tales of Dunk and Egg”, "9 Voyages", “Flea Bottom”, “10,000 Ships” ve bir animasyon dizisi dahil olmak üzere geliştirilmekte olan diğer diziler de yer alıyor. Kit Harington, “Game of Thrones”ta geçirdiği süre boyunca bir drama dizisinde yardımcı oyuncu ve başrol oyuncusu olarak iki Emmy Ödülü'ne aday gösterildi.

    Dizi, 2019'da sona erdikten sonra Harington, Marvel'in "Eternals" filminde Dane Whitman olarak rol aldı, Amazon'un "Modern Love" dizisinin bir bölümünde yer aldı ve Londra'daki Donmar Warehouse'da Shakespeare'in "Henry V" adlı oyununda manşet oldu. HBO, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top