Hesabım
    House of the Dragon'dan Yeni Fragman

    Fragman, sıkı bir sivil savaş olacağını gösteriyor

    Westeros'ta bir söz vardır: "Ne zaman bir Targaryen doğsa, tanrılar havaya yazı tura atar ve dünya nasıl ineceğini görmek için nefesini tutar." Yeni Game of Thrones prequel serisinde çok fazla Targaryen var. HBO, Jon Snow ve Daenerys zamanından yüzlerce yıl önce geçen bir hikaye ile 21 Ağustos'ta prömiyerini yapacak olan House of the Dragon için yeni bir fragman yayınladı.

    George R.R. Martin'in Fire & Blood kitabından esinlenilen ve yazar Ryan Condal ve yönetmen Miguel Sapochnik tarafından birlikte oluşturulan drama, yıllar önce patlak veren bir iç savaş olan Ejderhaların Dansı sırasında Targaryen İmparatorluğu'nun altın çağına geri dönüyor. Fragman ayrıca, House Targaryen'in atalarının oturduğu Dragonstone'un çekimleri ve tabii ki gerçek ejderhalar ve ejderha yumurtaları da dahil olmak üzere serinin bitmiş özel efektlerinden daha fazlasını gösteriyor.

    HBO ayrıca, Demir Taht için bahsetmediğimiz bir diğer büyük davacı da dahil olmak üzere, House of the Dragon'ın ana kadrosunun geri kalanını doğruladı. Bu, Rhaenyra'ya karşı çıkacak ve aktör Tom Glynn-Carney tarafından oynanacak olan Visery'nin ilk oğlu Aegon Targaryen olacaktı. House of the Dragon'ın başrollerinde Paddy ConsidineOlivia CookeMatt Smith, Emma D'Arcy, Fabien FrankelRhys IfansSteve ToussaintEve Best ve Sonoya Mizuno yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top