Hesabım
    ‘Stranger Things’ Oyuncusu Joe Quinn'den Final İpuçları

    Quinn, sezon finali hakkında açıklamada bulundu

    Stranger Things'in yeni yıldızlarından İngiliz oyuncu Joe Quinn, merakla beklenen dördüncü sezon finaliyle ilgili birkaç cesaret verici ipucu ortaya koydu. Quinn'in karakteri, Netflix dizisinin son sezonunun başında ilk kez ortaya çıktı. Oyuncu, Hellfire Club'ı yöneten ve Corroded Coffin adlı bir müzik grubunun üyesi olan uzun saçlı metalci olarak hayranların kalbini kazanan Eddie Munson olarak karşımıza çıktı. Munson ayrıca cinayetten aranıyor ve doğal olarak şeytani bir ibadetle suçlanıyor.

    Quinn, çok fazla bir şey söylemeden Guardian gazetesine, can alıcı son iki buçuk saatlik bölümü anlattı: "Bir gitar sahnesi olduğunu, ölçeğin ve hırsın şaşırtıcı olduğunu söyleyebilirim." dedi. Beşinci ve son sezon için karakterinin geleceği sorulduğunda ise “Beni geri getirmezlerse çıldırırım.” cevabını verdi. Quinn, mega hit dizideki rolü için Dungeons and Dragons oynamayı denediğini ve başarısız olduğunu, bunun yerine Black Sabbath, Metallica ve Dio dahil olmak üzere birçok ağır metal müzik dinlediğini belirtti.

    Stranger Things'ten önce Quinn, Dickensian, Howard's End ve Les Miserables gibi İngiliz dönem dramalarının listesinde yer almasıyla tanınıyordu. Ayrıca, Catherine the Great'de Helen Mirren ile birlikte yer aldı ve oğlunu oynadı. Daha sonra, Luna Carmoon'un yönettiği Hoard adlı bağımsız bir İngiliz filminde rol alacak.

    Quinn, "Hellfire Kulübü tişörtleri giyerek sokakta yürüyen insanlar gördüm, bu ürkütücüydü." diye ekliyor. Stranger Things, Sezon 4 Kısım 2, 1 Temmuz Cuma gününden itibaren Netflix'te yayında olacak ve dördüncü sezon tamamlanacak. Beşinci sezon hakkında ise henüz net bir prömiyer tarihi bulunmuyor ama 2023 yılında yayında olması

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top