Hesabım
    Stranger Things'in Dördüncü Sezonu Rekora Koşuyor

    Yeni sezon yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı

    Stranger Things'in dördüncü sezonu, Netflix'in tüm zamanlar izleyici rekoruna doğru hızla koşuyor. Bilim-kurgu dizisi bir kez daha dünyayı kasıp kavurdu ve şimdi, yayıncıdaki son derece popüler dördüncü sezonu, platformda en çok izlenen İngilizce dizi olmaya hazırlanıyor. Dizi, sadece on günde 621.80 milyon saat izlendi. İlk sezon için 625 milyon saat ve ikinci sezon için 656 milyon saat olan Bridgerton'ın her iki sezonuna da çok yakın bir mesafede yer alıyor.

    Stranger Things'in dördüncü sezonunun ilk kısmı, Shonda Rhimes serisinin bir hafta sonu galasında yakaladığı 286,79 milyon saati geçerek yayınını mümkün olan en iyi şekilde başlattı. O zamandan beri Netflix ile ilk tam haftasında 335.01 milyon saat izlenerek çok sağlam bir tempo yakaladı. Diziyle ilgili söylentiler hala yüksek ve Bridgerton'ın ikinci sezonunu yakında kolayca geçecek gibi gözüküyor. Tüm seriler açısından bakarsak da Stranger Things'in 4. sezonu, Squid Game ve onun akıl almaz 1,65 milyar saat izlenme rekorunun ardından ikinci sırada yer alacak.

    Stranger Things, yıllardır Netflix'in amiral gemilerinden biri olma avantajına sahip ve dördüncü sezona yönelik uzun birikim, ilgi ve beklentiyi yoğunlaştırdı. Serinin şu andaki egemenliğini daha da vurgulamak için, geçen haftaki Netflix görüntüleme listelerinin zirvesi dizinin tüm sezonları tarafından tamamen kontrol edildi. Önceki sezonların yeniden ön plana çıkmasıyla birlikte, tüm seriler aynı dönemde 515,8 saat izlendi. Belki de en etkileyici olanı, sürekli genişleyen akış çağı içeriği çeşitlendirirken bile Stranger Things'in devam eden kültürel etkisi. Dizi, karakterlerine ve dünyasına yönelik yaygın ilgiyi hiçbir zaman kaybetmedi, en büyük ünlülere bile ulaştı ve eğlencenin diğer unsurlarını doğrudan etkiledi. Bu sefer dizinin bir yan ürünü olarak, Bush'un 1985 klasiği "Running Up That Hill", Billboard Top 10'a sekiz numaradan girdi.

    İki saatten fazla uzun metrajlı bir final de dahil olmak üzere ikinci kısım yoldayken, Stranger Things'in bu yaz sayılarını artırmak için bir şansı daha olacak. İlk kısım, Starcourt Savaşı'ndan altı ay sonra, korkunç yeni bir kötü adamı içeren yeni bir gizemi çözmek için çeteyi bir kez daha bir araya getirdi. Başrollerde Millie Bobby Brown, Sadie Sink, Caleb McLaughlin, Finn Wolfhard, Noah Schnapp, Gaten Matarazzo, Winona Ryder, David Harbour, Joe Keery, Natalia DyerMaya Hawke ve Charlie Heaton üstleniyor. Stranger Things 4. Sezon 2. Cilt 1 Temmuz'da yayında olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top