Hesabım
    Game of Thrones, Sosyal Medyaya Geri Döndü

    Jon Snow dizi haberi Game of Thrones'u yeniden zirveye taşıdı

    Game of Thrones”, 13-19 Haziran haftasında Twitter istatistiklerinde birçok diziyi geride bırakarak sosyal medya platformunda 253.000'den fazla etkileşimle ilk sıraya tırmandı. Anıtsal, sekiz sezonluk serisini 2019'da tamamlayan HBO draması, şaşırtıcı bir şekilde yaklaşan yan dizisi “House of the Dragon” için değil, Kit Harington'ın yeniden Jon Snow olacağı haberini takiben bu başarıyı yakaladı.

    Dizinin şu anda geliştirme aşamasında olduğu açıklandı. Potansiyel gösteri, Jon ve ulu kurdu Ghost'un yeni bir hayata başlamak için Yabanilerle birlikte Perili Orman'a gittiği “Game of Thrones” finalindeki olayları takiben gerçekleşecek. Bu hikaye, bir anlamda Game of Thrones'un devamı olacağı için hayranları oldukça heyecanlandırdı.

    Başarılı dizinin geçen hafta Twitter'a dönmesinin tek nedeni spin-off projesi değildi. Yeni bir röportajda, Game of Thrones oyuncularından Maisie Williams, karakteri Arya Stark'ın son sezonda Gendry Baratheon (Joe Dempsie) ile seks yapmasına şaşırdığını ve her zaman onun queer olduğunu düşündüğünü itiraf etti. Bu iki haber, “Stranger Things”in üç haftalık liderliğini yıkmaya yetti. 

    Bu iki dizinin ardından "Ms. Marvel” sosyal medya paylaşımlarında üçüncü sırayı elde etti. İlk çıkışının ardından Disney+ serisi, yayın hizmetindeki herhangi bir MCU şovunun en düşük izleyici sayısını bildirdi ama hayranlar hakkında konuşarak sahip çıkmaya devam ediyor. Dördüncü sırada, bir başka tutarlı liste başı olan “Heartbreaker” yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top