Hesabım
    Suç Draması ‘Dark Winds’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    AMC, beğenilen dizi için devam kararı aldı

    Dark Winds”, AMC tarafından ikinci sezon için yenilendi. Suç draması 12 Haziran'da AMC'de yayın hayatına başladı. İlk sezon, ikinci sezon gibi toplam altı bölümden oluşacak. Dizi, Tony Hillerman'ın Leaphorn & Chee kitap serisine dayanıyor. 1971'de, Navajo Nation'ın Monument Valley yakınlarındaki uzak bir karakolunda geçen dizi, Tribal Police'ten Teğmen Joe Leaphorn'un (Zahn McClarnon) görünüşte birbiriyle bağlantısız olan bir dizi suç tarafından kuşatılmasını konu alıyor. Gerçeğe ne kadar yaklaşırsa, geçmişinin yaralarını o kadar çok ortaya çıkarıyor. Bu yolculuğa yeni yardımcısı Jim Chee (Kiowa Gordon) de katılıyor. Chee'nin de zihninde gençliğinden kalan eski hesapları var.

    Başlıca rollerde ayrıca, Jessica Matten, Deanna Allison, Rainn Wilson, Elva Guerra, Jeremiah Bitsui, Eugene Brave Rock ve Noah Emmerich yer alıyor. Graham Roland diziyi yarattı ve baş yapımcı olarak görev yapıyor. McClarnon, başrolün yanı sıra yapımcılık da yapıyor. Robert Redford, George R.R. Martin, Annie Hillerman, Chris Eyre, Vince Calandra, Vince Gerardis ve Tina Elmo da baş yapımcılar arasında yer alıyor.

    AMC Networks ve AMC Studios'un eğlence başkanı Dan McDermott, “Hayatta bir kez olacak bu yaratıcı ekip ve oyuncu kadrosu 'Dark Winds'le gerçekten özel bir şey ortaya koydu. İlk sezonun bu heyecanlı yolculuğunun geri kalanını hayranlarla paylaşmak ve Joe Leaphorn ve Jim Chee'yi gelecek yıl AMC ve AMC Plus'ta ikinci sezonda takip etmek için sabırsızlanıyoruz. Tüm prodüksiyon ekibimize sonsuz teşekkürler ve baş yapımcılar Robert Redford, George R.R. MartinChris Eyre ve tabii ki oyuncu kadrosunu yöneten ve yaptığı her şeye insanlığı, otoriteyi ve zengin yaşanmış deneyimlerin bilgeliğini getiren Zahn McClarnon'a özel teşekkürler.”  dedi.

    Serinin ilk gösterimi 2,2 milyon kişi tarafından izlendi. Redford, 30 yıldan uzun bir süre önce Hillerman'ın kitaplarını uyarlamayı planladı. Özel izinle, “Dark Winds”in %70'i New Mexico, Tesuque Pueblo'daki kabile topraklarında yer alan Camel Rock Studios tesisi kullanılarak çekildi. Serinin kalan %30'u yine New Mexico'da yer alan Cochiti Pueblo'daki kabile topraklarında çekildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top