Hesabım
    Apple TV+ Gerilimi ‘Surface’ten Fragman

    İddialı diziden ilk fragman yayında

    "Eğer hayatım bu kadar mükemmelse, neden bitirmeye çalıştım?" Gugu Mbatha-Raw, 29 Temmuz'da AppleTV+'da gösterime girecek olan psikolojik gerilim filmi “Surface”in başrolünü ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Drama dizisi, Reese Witherspoon'un Hello Sunshine yapım şirketiyle birlikte Apple tarafından ortaya çıakrılan en son dizi.

    “I May Destroy You”nun Emmy adayı yönetmeni Sam Miller, pilot bölümü de dahil olmak üzere dizinin dört bölümünü yönetiyor ve dizinin yürütücü yapımcılığını da üstleniyor. Aktris Jennifer MorrisonKevin Sullivan ve Tucker Gates de diğer bölümleri yönetti. Veronica West sekiz bölümlük diziyi yarattı. "Surface", ters giden acemi bir intihara odaklanıyor. Mbatha-Raw, kimliğinin aksini söylemesine rağmen, adının Sophie olduğuna inanılan, San Francisco Körfezi'nde bir tekneden atlayan (düşen?) bir kadını oynuyor. Sophie'nin artık hafıza kaybı vardır ve önünde bir komplo çözülürken "kaza"dan önceki anları anlatmakta zorlanır. "Hiçbir şey hatırlamamak nasıl bir his biliyor musun?" diyen Sophie, "Invisible Man"in yıldızı Oliver Jackson-Cohen'in canlandırdığı kocasının yardımıyla hayatının parçalarını bir araya getirmek için arayışa girerken, kendisine söylenen gerçeğin gerçek olup olmadığını sorgulamaya başlar.

    Stephan James, Ari Graynor, Oscar adayı Marianne Jean-BaptisteFrançois Arnaud ve Millie Brady, oyuncu kadrosunu tamamlıyor. Orijinal diziyi yaratan ve yazan showrunner Veronica West, aynı zamanda baş yapımcı olarak görev yapıyor. Hello Sunshine adına Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter yürütücü yapımcılar olacak. Yeni dizi, Apple TV+ ve Hello Sunshine arasındaki bir dizi projeye katılıyor: Aralarında, Jennifer Garner'ın başrolünde yer aldığı The New York Times'ın çok satan romanından uyarlanan “The Last Thing He Told Me”, Emmy, SAG ve Critics Choice Ödüllü dizi “The Morning Show” ve başrollerini Octavia Spencer ve Gabrielle Union'ın oynayacağı “Truth Be Told”un üçüncü sezonu hyer alıyor.

    “Surface”, 29 Temmuz Cuma günü dünya çapında gösterime girecek ve prömiyerini yapacak. Sekiz bölümlük dizinin ilk üç bölümü prömiyer günü yayınlanacak. Kalan bölümler, ardından her cuma haftada bir yeni bölümle dünya çapında Apple TV+'ta yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top