Hesabım
    Gugu Mbatha-Raw, Psikolojik Gerilim ‘Surface’in Kadrosunda

    Apple dizisinden kadroya önemli transfer..

    Apple, Gugu Mbatha-Raw'un başrol oynadığı bir dizi için doğrudan tam sezon siparişi verdiğini doğruladı. Dizinin adı "Surface" ve yazar / yapımcı Veronica West'ten geliyor. Dizinin türünün psikolojik bir gerilim olduğu dışındaki detaylar gizli tutuluyor. Prodüksiyonun önümüzdeki yıl başlaması planlanıyor ve dizi, sekiz bölümden oluşacak.

    Reese Witherspoon ve Lauren Neustadter, West'le birlikte Hello Sunshine adına baş yapımcı olarak yer alacak. Mbatha-Raw, aynı zamanda yürütücü yapımcılardan biri olacak. Apple Studios, Hello Sunshine'la birlikte prodüksiyon yapacak. Dizi, Mbatha-Raw'u Apple'da tutuyor ve İngiliz aktris, Witherspoon'un başrolünü üstlendiği, platformun amiral gemisi olarak tanımlanan draması “The Morning Show”un ilk sezonunda da rol aldı.

    Daha önce Emmy ödüllü “Black Mirror” bölümü “San Junipero”da görülen aktrisin, uzun metrajlı filmleri arasında "The Cloverfield Paradox", "Beauty and the Beast" ve "A Wrinkle in Time" yer alıyor. Yakın zamanda kendisini Disney-Marvel ortak yapımı "Loki" dizisinde izleme şansımız olacak. West en son, başrolünde Zoe Kravitz'in oynadığı “High Fidelity”nin Hulu uyarlamasını geliştirdi. Ayrıca; Showtime'da yakında çıkacak olan “Dexter” canlanmasının yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Diğer yazarlık çalışmaları arasında "Bull", "Chicago Fire" ve "Hart of Dixie" yer alıyor.

    "Surface", Apple'da yayınlanmak üzere bir anlaşma imzalanan son Hello Sunshine projesi. “The Morning Show”a ek olarak Apple şu anda Hello Sunshine'ın yapımcılığını üstlendiği “Truth Be Told” adlı dramayı yayınlıyor. Apple ayrıca, yakın zamanda şirketten "My Kind of Country" adlı yarışma serisini sipariş etti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top