Hesabım
    Kate Winslet ve HBO'dan Yeni Dizi Geliyor

    Winslet ve HBO, Mare of Easttown sonrası hız kesmiyor

    Kate Winslet, Hernan Diaz'ın “Trust” adlı romanına dayanan bir HBO mini dizisinde rol alacak ve HBO'ya ara vermeden geri dönecek. Romanın hakları HBO tarafından rekabetçi bir pazarlıkla satın alındı. Dizi şu anda kitabı ekrana uyarlayacak bir yazar arayışıyla geliştiriliyor. Winslet, başrolün yanı sıra dizinin yürütücü yapımcılığını üstlenecek. Diaz da baş yapımcılığı üstlenecek.

    Dizide, zengin bir finansçı kendi hayatından yola çıkan bir roman okuduğunda ve karısıyla kendisinin tasvirinden memnun olmadığında, bir sekreterden anısını yazmasını ister. Ancak, onun tarihi yeniden yazdığının ve karısının onun içindeki yerinin rahatsız edici bir yerde durduğunun farkına varır. Winslet, en son HBO'nun mini dizisi “Mare of Easttown”da görüldü ve bununla bir mini dizideki en iyi kadın oyuncu dalında Emmy Ödülü kazandı. Daha önce 2011 yılında da HBO dizisi “Mildred Pierce” ile aynı kategoride ödüle uzanmıştı.

    Winslet ayrıca, “Titanic”, “Iris” ve “Little Children” gibi filmler de dahil olmak üzere elde ettiği yedi Oscar adaylığıyla tanınıyor. 2009 yılında “The Reader” filmindeki rolüyle en iyi kadın oyuncu Oscar'ını kazandı. “Trust” romanı 3 Mayıs 2022'de yayımlandı ve güçlü eleştiriler elde etti. Diaz'ın ilk romanı “In the Distance”, Pulitzer ve PEN/Faulkner Ödülü için finalist oldu. Yazar Hernan Diaz, daha önce prestijli birçok edebiyet ödülü ve bursunun da sahibi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top