Hesabım
    ‘Lord of the Rings: The Rings of Power’dan Tanıtım Videosu

    Merakla beklenen diziden yeni video yayında

    Amazon, yakında çıkacak devasa dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri)'a 15 saniyelik yeni bir gizli bakış attı. Çarşamba günü şirket, Prime Video'da dünya çapında 2 Eylül'de piyasaya sürülecek olan “LOTR” serisi için özel bir tanıtım yayınladı. “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri”, J.R.R. Tolkien'in Orta Dünya tarihinin İkinci Çağı'nda "Hobbit" ve "Yüzüklerin Efendisi" kitaplarındaki olaylardan binlerce yıl öncesinde geçecek.

    60 saniyelik yeni bakışta, gece gökyüzünde ortaya çıkan uğursuz bir işaret, Orta Dünya sakinlerinin sorularını gündeme getiriyor. “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri”nin ilk teaser fragmanı, şubat ayında yayınlanmıştı. Amazon, 14 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanan başka bir teaser fragmanıyla gösterinin lansmanına hazırlanmaya devam edecek.

    Öne çıkan karakterler arasında Ismael Cruz Cordova'nın canlandırdığı yetenekli okçu Arondir, Morfydd Clark'ın oynadığı Galadriel ve daha fazlası var. Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya'da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni bir karakter topluluğunı izliyor.

    Seriye ayrıca, Cynthia Addai-RobinsonRobert AramayoOwain ArthurMaxim BaldryNazanin BoniadiCharles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top