Hesabım
    The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan Orklara İlk Bakış

    Yüzüklerin Efendisi dizisinden yeni görseller geldi

    The Lord of the Rings: The Rings of Power (Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri) görüntüleri, prequel gösterisinin Ork karakterlerine ilk bakışı ortaya koyuyor. J.R.R. Tolkien'in eserlerine dayanan ve Prime Video'dan gelecek dizi için hayranlar biraz daha heyecanlanabilir. Dizi, Peter Jackson'ın yönettiği başarılı film üçlemelerine dönüştürülen Hobbit ve Yüzüklerin Efendisi'ndeki olaylardan binlerce yıl öncesini konu alıyor.

    Uzun bir bekleyişten sonra, The Rings of Power'ın ilk sezon çıkış tarihi yaklaşıyor ve prömiyeri 2 Eylül olarak belirlendi. The Rings of Power, hala Orta Dünya evreninde geçiyor olsa da, İkinci Çağ'da geçiyor, yani izleyicilere daha önce gördükleri yerlerin ve halkların çok farklı versiyonları sunulacak. Morfydd Clark'ın Jackson'ın filmlerinde Cate Blanchett'in versiyonundan çok daha üst seviye bir savaşçıyı canlandıracağı Elf Galadriel de dahil olmak üzere bir avuç tanıdık karakter yer alacak. 

    IGN tarafından paylaşılan yeni The Rings of Power görüntüleri, hayranların tam olarak aşina olmadığı başka bir büyük varlık ırkını ortaya koyuyor: Orklar. Tolkien'in dünyasında, bir zamanlar elf olan çarpık yaratıklar, Birinci Çağ'ın sonunda neredeyse yok olmak üzere avlandılar ve Güç Yüzükleri zamanında saklandıkları yerden daha yeni yeni çıkmaya başladılar.

    Yüzüklerin Efendisi filmlerinin hayranları, Orkların büyük ordularda toplandığını görmeye alışkın olsa da ilk sezondakiler henüz bu tür sayılarda bir araya gelmemiş olacak. Bunun yerine, Prime Video serisinin başlangıcında onları dağınık olarak göreceğiz.

    The Rings of Power'ın beş sezonu boyunca, Elfler ve insanlar arasındaki ortak güçlerin Sauron ve onun Mordor Orklarına karşı savaş yürüttüğü efsanevi son ittifaka dayanması bekleniyor. Bu görüntü, Lord of the Rings hayranları, özellikle The Rings of Power'a karşı temkinli olanlar için büyük bir görüntü. Çarpıcı Ork tasarımları, Jackson'ın orijinal üçlemesinin en çok övülen unsurlarından biriydi ve Hobbit filmleri, bir CGI estetiğine daha fazla eğildiği için biraz eleştiri alsa da bu Orklar 2000'lerin filmlerinin görünüşünü taklit ediyor gibi görünüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top