Hesabım
    ‘Only Murders in the Building’ İçin Karar Çıktı!

    Hulu, dizi için üçüncü sezon kararını verdi

    Only Murders in the Building”, Hulu'dan üçüncü sezon onayı aldı. Haber, eleştirmenlerce beğenilen komedi dizisinin ikinci sezonunun başlamasından iki haftadan kısa bir süre sonra gelmiş oldu. İkinci sezon, 28 Haziran'da iki bölümle giriş yaptı ve yeni bölümler her hafta salı günleri Hulu'da yer alıyor. Ülkemizde ise diziyi Disney Plus'ta izlemek mümkün.

    Hulu Originals ve ABC Entertainment Başkanı Craig Erwich; “'Only Murders in the Building' listemizin gerçek baş tacı. Nesiller boyu çekiciliği, mizah ve duygunun kesişimi ve gerçekten özgün yaklaşımı, Dan, John, Steve, Marty ve Selena'nın çalışmalarının bir işareti ve kanıtı. Charles, Oliver ve Mabel'ın hikayelerini bize sürekli olarak bu hikayeden daha fazlasını istediklerini gösteren izleyicilere anlatmaya devam edebildiğimiz için minnettarız." dedi.

    Dizide, Steve MartinMartin Short ve Selena Gomez rol alıyor. Diğer yeni sezon oyuncuları arasında Cara Delevingne, Vanessa Aspillaga, Da'Vine Joy RandolphShirley MacLaine ve Amy Schumer yer alıyor. İkinci sezonda, Arconia Yönetim Kurulu Başkanı Bunny Folger'ın şok edici ölümünün ardından Charles (Martin), Oliver (Short) ve Mabel (Gomez) katilinin maskesini düşürmek için yarışıyor. Bununla birlikte, üç talihsiz komplikasyon ortaya çıkar: Üçlü, Bunny'nin cinayetine alenen karışmıştır, onlar artık rakip bir podcast'in konusudur ve hepsi cinayet işlediklerini düşünen bir grup New York komşusu ile uğraşmak zorunda kalırlar.

    “Only Murders in the Building”, Martin ve John Hoffman tarafından yaratıldı. Her ikisi de Short, Gomez, Dan Fogelman ve Jess Rosenthal ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Dizinin stüdyo hizmetini 20th Television üstleniyor. İkinci sezon haftalık olarak şu an yayınlanıyor ve Disney Plus Türkiye arşivinde ilk sezon da yer alıyor.

    Diziyi ve daha çok Disney Plus içeriğini izlemek için tıklayınız...

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top