Hesabım
    Breaking Bad Oyuncularının Heykeli Dikildi!

    Heykeller, Albuquerque'de görücüye çıkacak

    Walter White'ın imparatorluğu artık kalıcı olarak New Mexico'da! Breaking Bad'in ve Better Call Saul'un yaratıcısı Vince Gilligan, Walter White ve Jesse Pinkman karakterlerinin iki heykelini Emmy ödüllü AMC serisinin onuruna Albuquerque, New Mexico'da barındırmak üzere sipariş etti. Bryan Cranston, lise öğretmeni ve met üreticisi White'ı canlandırdı ve Aaron Paul, White'ın iş ortağı, vekil oğlu ve uyuşturucu satıcısı olarak yer aldı.

    2013'te sona eren Breaking Bad, Bob Odenkirk'in çatlak avukatının kökenlerine odaklanan Netflix filmi “El Camino” ve AMC'nin prequel spin-off dizisi “Better Call Saul”u teşvik etti. Gilligan bir basın açıklamasında, "15 yıl boyunca, iki TV şovu ve bir film için Albuquerque bize harika bir yer oldu. İyiliği iade etmek ve bir şeyi geri vermek istedim." dedi. Bronz heykeller, Gilligan ve Sony Pictures Television tarafından Albuquerque şehrine bağışlanacak. Heykeller, temmuz ayında Albuquerque Kongre Merkezi'nde sergilenecek.

    Oyuncular Cranston ve Paul ortak bir açıklamada, “Heykellerin içeride olacağını ve bu nedenle eleştirilerini başımıza bırakan güvercinlerden korunacağını da takdir ediyoruz.” dedi. Spin-off “Better Call Saul” kısa süre önce başrol oyuncusu Odenkirk ve yardımcı kadın oyuncu Rhea Seehorn ve ayrıca En İyi Drama Dizisi kategorisinde bir adaylığı da dahil olmak üzere birçok Emmy adaylığı aldı. "Better Call Saul", 2022'deki son sezonunu tamamlıyor.

    Breaking Bad, TV tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dizilerinden biri olarak gösteriliyor. Hatta, diziyi zirveye koyan izleyici sayısı bir hayli fazla. Öncesi anlatan ve başka bir karaktere odaklanan Better Call Saul ise hemen her sezonuyla büyük beğeni topladı ve Emmy Ödülleri'nde adaylıklar ve ödüller kazanmayı başardı. Bu yıl final yapacak ve ekranlara veda edecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top