Hesabım
    Bryan Cranston'lı Your Honor, İkinci ve Final Sezonuyla Geliyor

    Dizi, ikinci sezonuyla ekranlara veda edecek

    Ödüllü oyuncu Bryan Cranston, verdiği bir röportajda, Showtime dizisi Your Honor'ın ikinci sezonunun olacağını ve gelecek sezonun ardından sona ereceğini söyledi. İlk sezonda senarist olan Joey Hartstone'un yeni showrunner olarak ikinci sezon hazırlıklarına başladığı da belirtildi. Ek olarak, ilk sezonda Lil Mo olarak yer alan Keith Machekanyanga'nın ikinci sezon için düzenli olarak ana kadroya terfi ettiği açıklandı. Your Honor, bir mini dizi olarak ortaya çıktı ama reyting başarısının ardından 10 bölümlük ikinci sezon onayı aldı.

    İlk sezonda yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapan Peter Moffat, İngiltere'de yaşadığı ve ailesine yakın kalmak istediği için geri dönmemeyi tercih etti. David Manson daha sonra showrunner olarak göreve getirildi, daha sonra ayrıldı ve geçtiğimiz baharda Hartstone yerini aldı. Cranston, “Şu an Showtime için yaptığımız bir mini dizi olan Your Honor'ın ikinci ve son sezonuna hazırlanıyorum. Bana söyledikleri gibi, şimdiye kadar sahip oldukları diğer dizilerden daha yüksek reytingler aldı ve böylece bir sezon daha istendi.” dedi.

    Dizide Cranston, genç oğlu sonuçları ölüme götüren bir vur-kaç olayına karışan saygın bir New Orleans yargıcı olan Michael Desiato olarak rol alıyor. Ron Ninio ve Shlomo Mashiach tarafından yaratılan İsrail dizisi Kvodo'ya dayanan ilk sezon, haftalık 6,6 milyon izleyiciyle Showtime'da şimdiye kadarki en çok izlenen ilk sezon oldu. Your Honor, KingSize Productions ile birlikte CBS Studios tarafından çekildi. Dizinin yürütücü yapımcılığını Moffat, Robert ve Michelle King ve Liz Glotzer üstleniyor.

    Machekanyanga, kısa süre önce The Rookie: Feds'in iki bölümlü pilotunda rol aldı ve Netflix'in Dear White People dizisinin üçüncü sezonunda rolünü tekrar etti. Oscar adayı oyuncu Cranston, en çok Breaking Bad efsanesiyle tanınıyor ve hayranlar onu Better Call Saul'ün son sezonunda görmeyi umuyor. Cranston, bir yandan da Wes Anderson filmi Asteroid City ve Matthew Vaughn filmi Argylle'ın çekimleriyle meşgul.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top