Hesabım
    ‘Black Mirror’ın Yeni Sezon Kadrosu Genişliyor

    Diziye dahil olan birkaç yeni isim açıklandı

    Black Mirror”, gelecek sezonu için yeni bir oyuncu kadrosuyla anlaştı. Netflix'in hit antoloji dizisi, uzun zamandır beklenen dönüşü için hazırlanıyor ve 6. Sezon için bir yıldız kadrosu hazırladı. Dizinin yapım aşamasında olduğuna inanılıyor. Kaynaklar, gösteriye katılan yeni yüzlerin Zazie Beetz, Paapa Essiedu, Josh Hartnett, Aaron Paul, Kate Mara, Danny Ramirez, Clara RugaardAuden Thornton ve Anjana Vasan olduğunu gösteriyor.

    Bu oyuncu seçimi özellikle üç bölümü kapsıyor ve şovun sonraki bölümleri için daha fazla oyuncunun katılacağı anlaşılıyor. Distopik dramanın yeni sezonunun mayıs ayında çalışmalarda olduğu açıklanmıştı. Hikayelerle ilgili belirli ayrıntılar hala gizli tutuluyor ama 6. Sezon, Andrew Scott, Anthony Mackie, Yahya Abdul-Mateen II, Topher Grace ve Miley Cyrus'un oynadığı, yalnızca üç bölümden oluşan Sezon 5'ten daha fazla bölüme sahip olacak.

    Beetz en çok Donald Glover ve LaKeith Stanfield ile birlikte yer aldığı FX'in “Atlanta” dizisindeki Van rolüyle tanınırken, Essiedu, Sky'ın “Gangs of London” dizisinde ve “The Lazarus Project”te rol alıyor. Hartnett, geçen yıl Sky Atlantic'in “The Fear Index”i ile tekrar bir sıçrama yaptı ve ayrıca Christopher Nolan'ın “Oppenheimer” filminde de rol alacak.

    “Breaking Bad”in yıldızı Paul, HBO'nun “Westworld” dizisinin son sezonunda Caleb Nichols olarak görünürken, Mara, Sundance Film Festivali'nin favorisi “Call Jane”de rol aldı. Başka bir yerde, Ramirez en son “Top Gun: Maverick” ve “Stars at Noon”da görüldü ve bir sonraki “Look Both Ways” filminde rol alacak. Danimarkalı aktör Rugaard ise Sky dizisi “The Rising”de başrol oynayacak. Thornton, NBC'nin göz kamaştırıcı “This Is Us” dizisinde Lucy Damon'ı canlandırdı ve Vasan, Kanal 4 ve Peacock'ın punk rock komedisi “We Are Lady Parts” ile çıkış yaptı.

    Güçlü oyuncu seçimi, dizinin son beş sezonunda çeşitli oyuncular için bir fırlatma rampası görevi gören “Black Mirror”da her zaman çok önemli bir rol oynamıştır. “Black Mirror”ın 5. sezonunun Haziran 2019'da Netflix'te gösterime girmesinden bu yana üç yıl geçti. Gelecek sezon, yaratıcı Charlie Brooker ve yaratıcı ortağı Annabel Jones, Endemol tarafından desteklenen yapım şirketleri House of Tomorrow'dan ayrıldıktan sonra ortaya çıkan ilk sezon olacak. Shine Group, Ocak 2020'de yeni üretim bandı Broke and Bones altında bir mağaza kurdu. Netflix, kısa süre sonra şirkete 100 milyon dolara varan bir mega anlaşma ile yatırım yaptı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top