Hesabım
    Diane Lane, İddialı Dizi ‘A Man in Full’un Kadrosunda

    Dizinin arkasında güçlü isimler var!

    SCAD Youtube

    Diane Lane, çalışmaları başlayan Netflix mini dizisi “A Man in Full”da Jeff Daniels'ın karşısında rol alacak. Dizi, Tom Wolfe'un aynı adlı romanından uyarlandı. Kasım 2021'de dizinin yayıncıdan doğrudan seri siparişi aldığı bildirildi. Dizi, yönetmenlik ve yönetici yapımcılık yapacak olan Regina King ile birlikte David E. Kelley'den geliyor.

    Dizide, Atlanta emlak kralı Charlie Croker (Daniels) ani bir iflasla karşı karşıya kalır. Croker, imparatorluğunu, gözden düşmesinden çıkar sağlamaya çalışanlara karşı korurken, siyasi ve ticari çıkarıyla çatışır. Lane, Martha Croker'ı oynayacak. Martha, emlak imparatorluğu parçalanmaya başlarken eski kocasının gölgesinden çıkan bir kadını oynayacak. Martha'nın yeniden inşası, otuz yıllık evliliğin yüküyle birlikte geldiği için hem kişisel hem de finansal olarak bir tehdit oluşturuyor.

    Lane, daha önce yayıncının siyasi draması “House of Cards”ın son sezonunda oynadığı için Netflix izleyicisine yabancı değil. TV tarafında başka bir yerde, kısa süre önce “Y: The Last Man” adlı çizgi roman serisinin FX uyarlamasında rol aldı. İlk çıkış rollerinden birini, Emmy adaylığı aldığı hit mini dizi “Lonesome Dove”la aldı. Lane, öncelikle “Under the Tuscan Sun”, “Unfaithful” ve “Hollywoodland” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor.

    “Unfatihful - Sadakatiz” filmindeki çalışması ona hem Akademi Ödülü hem de Altın Küre adaylığı getirirken, “Under the Tuscan Sun” ve TV filmi “Cinema Verite” için Altın Küre'ye aday gösterildi. “A Man in Full”, Netflix'te birer saatlik altı bölüm için sipariş aldı. Kelley, dizide yazar, yönetici yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Regina King, Royal Ties Productions adı altında üç bölüm yönetecek ve baş yapımcılık yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top