Hesabım
    Övgüler Toplayan ‘The Bear’ İçin Karar Verildi

    The Bear, yayın hayatına devam edecek mi?

    FX, “The Bear”ın ikinci sezonuyla ilerliyor. Yenileme haberi, ilk sezonun sekiz bölümünün 23 Haziran'da yayınlanmasından neredeyse bir ay sonra geliyor. “The Bear”, Hulu'da yayınlanmaya hazır. FX Entertainment başkanı Eric Schrier, ikinci sezon siparişinden bahsettiği bir açıklamada, “The Bear, en çılgın yaratıcı, eleştirel ve ticari beklentilerimizi aştı. İkinci sezonda çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyoruz." dedi. 

    Chicago'da geçen yarım saatlik senaryo dizisi, erkek kardeşinin zamansız ölümünden sonra ailesinin sandviç dükkanını işletmek için eve dönen genç bir şef (Jeremy Allen White) Carmen “Carmy” Berzatto'yu takip ediyor. Dizi, Carmy'nin huysuz kuzeni de dahil olmak üzere dikenli mutfak ekibiyle bağ kurma ve hem restoranı hem de kendini yenileme çabalarını takip ediyor.

    Christopher Storer ve Joanna Calo, “The Bear”da ortak showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Başrolde White ile birlikte Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson ve Matty Matheson yer alıyor. Super Frog ve Josh Senior'dan Hiro Murai ve Nate Matteson Storer, Calo'nun yanı sıra yönetici yapımcılar olarak görev yapıyor.

    Seri, FX Productions'tan geliyor. “The Bear”, bu yazın başlarındaki ilk gösteriminden bu yana, kulaktan kulağa güçlü bir şekilde desteklenerek sadık bir izleyici kitlesi topladı. Geçtiğimiz ay prömiyer yapan ilk sezon gibi, ikinci sezonun da yine aynı tarihlerde yayında olması bekleniyor. İkinci sezon da yine 8 bölümden oluşacak ve kadronun çoğunluğu geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top