Hesabım
    Guardians of the Galaxy Spinoff Dizisi ‘I Am Groot’tan Fragman

    Marvel dizisi ikinci sezon onayı da aldı

    Bebek Yoda'nın uzun saltanatından sonra, yeni bir genç uzaylı Disney+'ta fırtına gibi esmeye hazırlanıyor. Tek heceli uzay kahramanının başrolde yer aldığı, "Galaksinin Koruyucuları" yan hikayesi "I Am Groot"un ilk fragmanı Marvel Studios Comic-Con animasyon panelinde yayınlandı. Ayrıca panel, bu ağustos ayında ilk beş animasyonlu kısa filmin prömiyerinin ardından “I Am Groot”un daha sonraki bir tarihte ek bölümlerle geri döneceğini açıkladı.

    İlk olarak 1960'ların çizgi romanı “Tales to Astonish”te Stan Lee, Larry Lieber ve Jack Kirby tarafından yaratılan I'm Groot (MCU'da Vin Diesel tarafından seslendirildi), arkadaş canlısı tavrı ve nazik mizacı ile dikkat çeken dünya dışı bir uzay yaratığı. Son derece zeki olmasına rağmen, Groot herhangi bir zamanda yalnızca tek bir cümle söyleyebilir: "Ben Groot'um"

    Marvel Sinematik Evreni'nde, Groot ilk olarak 2014 yapımı "Galaksinin Koruyucuları"nda göründü ve karakterin yerine vücudundan bir fidan gibi büyüyen oğlu "Baby Groot"un geçmesi için kendini feda etti. "I am Groot", Baby Groot'un Galaksideki maceralarını Guardians'tan uzakta keşfetmeye hazır, çünkü yeni karakterlerle tanışıyor ve kendini tehlikeli durumlarda buluyor. Diesel, dizide seslendirme sağlamak için geri döndü ve Bradley Cooper, Rocket Racoon'un sesini sağlamak için geri dönecek ve diğer karakterleri seslendiren oyuncuların da geri dönmesi bekleniyor.

    "I Am Groot", bu yıl prömiyer yapacak olan tek "Guardians" yan ürünü değil. Aralık ayında, yaklaşan “Galaksinin Koruyucuları Bölüm 3”, Disney+ üzerinden yayınlanmaya başlayacak. “I am Groot”, 10 Ağustos'ta Disney+'ta beş kısa filmin prömiyeri halinde gerçekleşecek. Daha sonra 5 bölümün daha yayınlanması ise kesinleşti.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top