Hesabım
    Vampirle Görüşme'nin TV Versiyonundan Fragman

    "Peki, Bay du Lac, ne kadar zamandır ölüsünüz?"

    AMC+, yakında yayınlanacak olan Interview with The Vampire (Vampirle Görüşme) serisi için yeni bir teaser yayınladı. Bir lokmalık klip, bize dizinin odağındaki röportajdan küçük bir kesit sunuyor. Dizi, bu sonbaharda AMC ve AMC+'ta prömiyer yapacak. Sadece otuz saniye uzunluğundaki yeni fragman, bize gösterinin tüm öncüllerine hızlı bir bakış sunuyor.

    Fragman, bir şehir manzarasıyla başlıyor ve ardından Jacob Anderson tarafından canlandırılan, herkesin en sevdiği emo vampir Louis de Pointe du Lac ile röportaj yapan gazeteci (Eric Bogosian'ın oynadığı) Daniel Molloy'a geçiyor. Molloy, odadaki vampire hitap etmeden önce sabah 10:08'i, adını ve tarihini, 14 Haziran 2022'yi vurguluyor. Ardından çekim, arkası kameraya dönük, odadaki büyük pencerelerden dışarı bakan Louis'e kesiliyor. Işık puslu ve turuncu. Fragman bir soruyla bitiyor: "Peki Bay du Lac, ne kadar zamandır ölüsünüz?"

    Yeni fragman, daha fazla soruyu da gündeme getiriyor. Birincisi, Louis bir pencerenin ışığında nasıl durabiliyor? Anne Rice'ın uzun soluklu vampir romanlarının vampir bilgisinde kesinlikle bazı değişiklikler var. Ancak, yeni fragman, bilgide veya en azından Louis'in gündüz görünme yeteneğinde daha fazla değişiklik yapıldığına işaret ediyor. Aynı zamanda, serinin zaman çerçevesinin temelde günümüze kayması, en hafif tabiriyle ilginç ve kesinlikle 1994 filminden uzaklaşıldığını gösteriyor. 

    Yeni video, sorunlu vampire sadece kısa bir bakış atmamızı sağlıyor ama aynı zamanda ilgi çekici. Yaklaşan AMC serisi, Anne Rice'ın aynı adlı çılgınca popüler kitabına dayanıyor. Roman ilk olarak 1976'da yayınlandı ve Rice'ın The Vampire Chronicles kitap serisinin ilki olarak yayımlandı. Bu, AMC'nin Rice'ın kapsamlı kitap kataloğuna yaptığı tek girişim değil. Kanal ayrıca, Lives of Mayfair Witches kitap üçlemesinin bir uyarlaması olan Mayfair Witches adlı bir dizi üzerinde çalışıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top